Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno
nego, kako samo ljudi preko noći zaboraviše njene godine koje je imala kao usvojena (imavši u obzir history of touching and rubbing) i to što mu je ćerka, samo zbog neke klimave doskočice
Људи су прешли Роману Поланском преко свега.

А Полански је јасни п-дофил.

Или је "Добар Умјетник мои ти".

Мене је ту насвестила Џејми Ли Кертес која је писала веома отрежњујуће Филипике по питању тог шљама из Холивуда.

Super ti je avat
Да, ја сам Скали у томе да сам:

Секси млада докторица која
је скептик по питању натприродног и
ложе је типови као Молдер

али сам и Молдер јер:

ме ложи натприродно
сам 30-нешто годишњак који бос у кухињи ујутру кува кафу и
живи само за свој посао а и
имам гајбу која је права Bro Cave

They Them u овом случају!

Да, ја сам Скали у томе да сам:

Секси млада докторица која
је скептик по питању натприродног и
ложе је типови као Молдер

али сам и Молдер јер:

ме ложи натприродно
сам 30-нешто годишњак који бос у кухињи ујутру кува кафу и
живи само за свој посао а и
имам гајбу која је права Bro Cave

They Them u овом случају!
da, mada Skali ponekad deluje kao kompletni autista, tipa proleti joj demon pored uva, a ona ce "I am sure that this can be explained by natural laws", alo bre bukvalno ti je demoncina proletela pored lica itd

da, mada Skali ponekad deluje kao kompletni autista, tipa proleti joj demon pored uva, a ona ce "I am sure that this can be explained by natural laws", alo bre bukvalno ti je demoncina proletela pored lica itd

Хахаха, да! То је било лоше писање 90их, као, да дебилна публика не заборави да је Скали скептик.

Или су то могли да реше тако што демони не лете Скали око главе него кад она дође они су већ одлетели итд.

Такође ме је ложило кад у некој нео ноар ноћи она трчи у штиклама и оним кишним мантилима са исуканим пиштољем.

То ме је инспирисало.

Фантастично.

Хахаха, да! То је било лоше писање 90их, као, да дебилна публика не заборави да је Скали скептик.

Или су то могли да реше тако што демони не лете Скали око главе него кад она дође они су већ одлетели итд.
Da, ispada da je skali debil koji uopste ne reaguje na kontekst nego kao automat izbacuje uvek iste lajnove.
Такође ме је ложило кад у некој нео ноар ноћи она трчи у штиклама и оним кишним мантилима са исуканим пиштољем.

То ме је инспирисало.

Фантастично.
Se secas one epizode kad odu u komunu gde zive neki čiroki sektasi valjda, i neki indijanac sa jakim afrodizijakom je uhvati za ruku, a ona se napali kroz nekoliko sekundi, kao ne moze da se kontrolise

Da, ispada da je skali debil koji uopste ne reaguje na kontekst nego kao automat izbacuje uvek iste lajnove.

Se secas one epizode kad odu u komunu gde zive neki čiroki sektasi valjda, i neki indijanac sa jakim afrodizijakom je uhvati za ruku, a ona se napali kroz nekoliko sekundi, kao ne moze da se kontrolise

То су кринџ моменти 90их. Односно када сценаристи претпостављају да је публика дебилна. Тако су у Гејмоторну променили име једне ликуше из Аша у Јара јер је постојала друга која се зове Оша, па нису могли да верују да ће људи моћи да разликују Ашу и Ошу. Додуше у међувремену схватам да су Гејмотрон, макар у каснијим сезонама, писали за неокупане масе у баровима које су дизале пива кад некоме одтели глава итд.

Мени је омиљена Скали епизода једна од првих. Када Бред Дуриф (Чаки) глуми неког криминалца осуђеног на смрт који комуницира са мртвима и он има поруку од њеног оца који је надавно преминуо и уцењује Скали да га спасе од смртне казне да би јој пренео поруку.

И исто су ми биле многе јаке 2-3 епизоде у некој трећој, четвртој сезони, кад Скали умире од неке леукемије јер јој је Молдер извадио ванземљаски чип из врата и онда Молдер тражи други чип да јој угради испод Пентагона а Пушач се ту нешто маје и упуцава људе, и онда упуца Скалину сестру, а Скали већ умире и халуцинира тату који је дошао да је Одведе у белом морнарском оделу. А о њој се брине нека фина медицинска сестра. И онда јој Молдер угради чип и опорави се, и испостави се да та медицинска сестра не постоји. Ко је она била? Анђео Чувар? Халуцинација? Неко кога су ванземаљци послали да је утеши? Никад нисмо сазнали и у томе је и лепота и мистика серије.

А опет, дебилно је што у следећој епизоди Скали са Молдером јури неке зомбије по кукурузишту у Ајови и ту се смеју и спрдају и иду у дајнер да једу палачинке. Ништа што је изгубила рођену сестру у прошлој епизоди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back