Together for better ... pomozimo djeci!

arven

Početnik
Poruka
3
Humanitarna akcija Together for better !

Na sajtu ce biti vidljive sve akcije koje se rade za djecu kao i brojcanik, da vidite sve što je sakupljeno i što se donira.Potrebno je samo obznaniti stranicu i ostalim kompanijama i velikim firmama koje bi mogle dosta pomoći u tome.
Radi se o tome da oni koji žele pomoći da zakupe prostor za reklamu svoje kompanije posto ce na sajtu biti firmi sirom svijeta koje ce se oglasavat.Ukoliko naravno imaju poduzetnickog duha onda ce shvatit sansu za sebe da postavljajuci svoj banner na sajt u biti imaju reklamu za male novce.Suma cijene postavljanja bannera nije limitirana s tim da na prvoj stranici ce biti poslozeni po velicini uplacenih sredstava tako da ce najveci davalac biti na vrhu i tako redom.

Ovo isto vrijedi i za ostale ljude dobre volje, ne mora biti vlasnik neke tvrtke!!
Donirajte koliko možete i želite!

Sredstva od uplate za reklamu idu djeci koja trebaju novac.Postavljen je i brojcanik koji ce zbrajati koliko je sredstava prikupljeno u fondu tako da ce to svi moci pratiti a bit ce i stranica na kojoj ce tocno biti istaknuto kojem je djetetu koliko isplaceno na ziro-racun.

Već su neki pomogli možete i vi !
Ovo niti jedna od laži koje kruže internetom..ova djeca postoje , na stranici imate medicinsku dokumentaciju os svakog djeteta!
Znam da ima onih koji ne mogu pomoći ..no ima onih koji doista MOGU!


Link za stranicu :!:

http://www.togetherforbetter.org/
 

Back
Top