Todorović šef poslanika SRS

ma sve sam dao osim nacionalne i uporedne ali to nisam jer sam bio bolestan, sad cu valjda u oktobru, rimsko i ustavno su najbolji na 1 god :super:
dobro nemoj vise nabices mi komplekse :mrgreen: u NSu je nacionalna vazila za najtezi ispit na faxu zbog prolupane profesorke mada ja nisam imao nekih problema ,a ustavno sam na drugoj imao cini mi se ,mada vi studirate po drugom sistemu kod nas na trecoj jos imaju ispite iz prve tako :lol:

la dolcevita

Након оволиких глупости, најбоље је да идеш лепо да снимиш неки порнић ... На слици лепо изгледаш, плавуша си, а и неку пару са стране можеш да узмеш ... Не труди се џабе да будеш оно што ниси - паметна

la dolcevita
Не труди се џабе да будеш оно што ниси - паметна
Kako nije ??

caridee-photo-dumb-blonde-model-reading-book-upside-down.jpg

seselj je bio najbolji student pravnog fakulteta u sarajevu,
do danas, a vjerujem da ga uskoro niko nece ugroziti..

njemu je inaćenje došlo glave...

nego, ko prijeti tomislavu nikolicu ??
upravo čitam kako mu je dacic ponudio zastitu mup-a?

http://www.lol.ba/clanak.aspx?docid=22948

Po meni su to ciste gluposti i izmisljotine, samo da bi Toma ispao "ugrozen"...

la dolcevita

Након оволиких глупости, најбоље је да идеш лепо да снимиш неки порнић ... На слици лепо изгледаш, плавуша си, а и неку пару са стране можеш да узмеш ... Не труди се џабе да будеш оно што ниси - паметна

Tema magistarskog rada Vojislava Seselja je bila „Marksisticki koncept naoružanog naroda“. :dash: lma i u ovoj temi prava i nauke?
Ovo je tema o ONO i DSZ. (Opstenarodna odbrana i drustvena samozastita), oblasti koju su izmislili komunisti, koja je bila koncept nase vojne doktrine, i koja se urusila zajedno sa SFRJ. Tema je ustvari balavljenje o tome kako narod niko ne moze da pobedi.
Doktorsku tezu je odbranio krajem 1979.
Naziv njegove doktorske teze glasi - “Politicka suština militarizma i fašizma”. :dash:
Sam kaze da je radni naslov i kasniji podnaslov: "Analiza marksisticke kritike politickih oblika burzoaske autokratije"
"Analizu marksisticke kritike..." mozda neko smatra naukom, ali pravna nije sigurno.
Sto je to "spakovano" na Pravni fkultet ne znaci da ima veze sa pravom.
U to doba je marksizam bio "proucavan", na svakom koraku, pa i u srednjoj skoli.
Znaci, Seselj je magistrirao na ONO i DSZ (glupost koja nema veze sa bilo kojom naukom), a doktorirao na MARKSIZMU (koji nema veze sa pravom).
To je njegova (zvanicna i priznata) referenca za advokata.
Kad je pocetkom 2000. kao potpredsednik vlade pokusao da se umuva na Pravni fakultet, Gaso Knezevic je podneo ostavku na mesto vanrednog rofesora, i u njoj napisao i ovo:
"Taj covek nije bio clan nijedne komisije za ocenu podobnosti ni izradu teze, nije ucestvovao ni u jednoj odbrani magistarskog ili doktorskog rada, nije ni u jednom nastavnom telu, nema ni naucnog ni nastavnog iskustva. Kao takav ne ispunjava nijedan uslov za dolazak na fakultet

Eto vam pametnjakovici, pa sad bulaznite o vasem genijalnom, briljantnom, dr, mr... Vjekoslavu Vjeki Seselju. :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Vesti dana - ponedeljak, 8. septembar 2008. 02:23

Mirčić: Todorović novi šef poslaničkog kluba
Tanjug - Pre 2 sata i 29 minuta

BEOGRAD -
Mirčić je naglasio da će SRS biti bez funkcije zamenika predsednika stranke do sledećeg Otadžbinskog kongresa, koji bi trebalo da se održi tek za dve godine.
"Do tada će svi stranački organi funkcionisati bez ikakvih problema, a partijom će rukovoditi predsednik SRS-a Vojislav Šešelj, Predsednički kolegijum, Centralna otadžbinska uprava i stranački odbori", rekao je Mirčić.

link: http://vesti.krstarica.com/?rubrika...ceb30503edf32209a&dan=08&mesec=09&godina=2008

Čkepi kukavičke. Znaju da bi ih članstvo na kongresu rasteralo usranim motkama, pa ne smeju da ga sazovu.

Ako... I ne moraju. Opštinski odbori će listom u kompletu prelaziti iz SRS u Tominu stranku. A, onda, kada u SRS ostane njih 5-6 budala, neka idu vojvodi u Hag da mu referišu kako su se uspešno rešili Tomislava Nikolića.

Back