al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
dobro nemoj vise nabices mi kompleksema sve sam dao osim nacionalne i uporedne ali to nisam jer sam bio bolestan, sad cu valjda u oktobru, rimsko i ustavno su najbolji na 1 god![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro nemoj vise nabices mi kompleksema sve sam dao osim nacionalne i uporedne ali to nisam jer sam bio bolestan, sad cu valjda u oktobru, rimsko i ustavno su najbolji na 1 god![]()
dobro nemoj vise nabices mi komplekseu NSu je nacionalna vazila za najtezi ispit na faxu zbog prolupane profesorke mada ja nisam imao nekih problema ,a ustavno sam na drugoj imao cini mi se ,mada vi studirate po drugom sistemu kod nas na trecoj jos imaju ispite iz prve tako
![]()
Шта ти пише на Дипломи ?????Jakog li fakulteta, nesto u rangu Seseljevih Politickih nauka, tj. klasicno palamudjenje.
Btw, kaze se inzEnjer.![]()
Шта ти пише на Дипломи ?????
Mora da piše инжењер
Да би писало треба да има на чему да пише ...Mora da piše инжењер
Kako nije ??la dolcevita
Не труди се џабе да будеш оно што ниси - паметна
А да теби нису нацртали диплому у Куршумлији ...Mora da piše инжењер
A verovatno i elektrotehnički...Могуће је да Машински Факултет у БГ има неписмене кадрове који пишу дипломе ...
seselj je bio najbolji student pravnog fakulteta u sarajevu,
do danas, a vjerujem da ga uskoro niko nece ugroziti..
njemu je inaćenje došlo glave...
nego, ko prijeti tomislavu nikolicu ??
upravo čitam kako mu je dacic ponudio zastitu mup-a?
http://www.lol.ba/clanak.aspx?docid=22948
la dolcevita
Након оволиких глупости, најбоље је да идеш лепо да снимиш неки порнић ... На слици лепо изгледаш, плавуша си, а и неку пару са стране можеш да узмеш ... Не труди се џабе да будеш оно што ниси - паметна
Zaboravio si da ima vikendicu u mrskoj Hrvatskoj i to na Hvaru.dragan todorovic je diplomirani inzinjer organizacije rada( to je sadasnji FON) i koliko sam upoznat ima firmu koja se bavi transportom i spedicijom...
Vesti dana - ponedeljak, 8. septembar 2008. 02:23
Mirčić: Todorović novi šef poslaničkog kluba
Tanjug - Pre 2 sata i 29 minuta
BEOGRAD -
Mirčić je naglasio da će SRS biti bez funkcije zamenika predsednika stranke do sledećeg Otadžbinskog kongresa, koji bi trebalo da se održi tek za dve godine.
"Do tada će svi stranački organi funkcionisati bez ikakvih problema, a partijom će rukovoditi predsednik SRS-a Vojislav Šešelj, Predsednički kolegijum, Centralna otadžbinska uprava i stranački odbori", rekao je Mirčić.
link: http://vesti.krstarica.com/?rubrika...ceb30503edf32209a&dan=08&mesec=09&godina=2008
Pa da, tehnika je zakon
Nego sta je ono zavrsio Dacic?![]()
Dacic je zavrsio Fakultet politickih nauka - odsek zurnalistika, sa opstim uspehom 10,00. bio je student generacije.
Premda nije presudno obrazovanje kada je politika u pitanju.
Bravar je bio najbolji!
Dacic je zavrsio Fakultet politickih nauka - odsek zurnalistika, sa opstim uspehom 10,00. bio je student generacije.
Premda nije presudno obrazovanje kada je politika u pitanju.
Bravar je bio najbolji!
jeste, bio je najbolji i najveci krvnik srpskog naroda![]()
![]()