- Poruka
- 391.850
Cena je bila 1209,00 a na sniženju 769,99
I stara i nova cena je mnogo
Koliko su cene za pojedine proizvode nerealne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to onda dobijes da 20kom kosta 500dinLinda , 8 komada oko 200 dinara
Zewa je uvek bio jaci brend , zato je i cena veca.
Papir ko papir za brisanje guze dobar jei taj iz linde.
Problem je sto narod gleda da kupi jeftinije i tako misli da je ustedeo ... medjutim nije ... papira treba uvekPa to onda dobijes da 20kom kosta 500din![]()
Pogotovo to sto gleda da ustedi i misli da ***** dupe nije vazan WC papir. Ja se uvek setim kada sam bio klinac i pocetak 90tih, sankcije pa je WC papir bio malo bolji od smirgle a nisi mogao ama bas nista da obrises.....Problem je sto narod gleda da kupi jeftinije i tako misli da je ustedeo ... medjutim nije ... papira treba uvek![]()
Linda , 8 komada oko 200 dinara
pa nije..zewa je neuporedivo kvalitetnja i manje se trosi verovao ili neLinda , 8 komada oko 200 dinara
U skladu sa inflacijom ali cudo ulje je otislo 100% ovo za papir u lindi je i okTaj u Lindi je bio 169, a sad je 209.
pisala sam o tome kad je počelo ludilo sa toalet papirom zbog korone.Jebi.ga.Svjetska kriza.Rat na pomolu.Uvijek kada je bilo kakva kriza toalet papir je prva stvar koja nestaje.Prije bilo koje namirnice.
Pa ako se ne najedes sta ces brisati?
Ovo sa manekenkama je fantasticno.pisala sam o tome kad je počelo ludilo sa toalet papirom zbog korone.
bilo je priča kako manekenke "jedu" toalet papir da stvore osećaj sitosti zarad održavanja linije.![]()
Шта, кроз њу не пролеће прст?pa nije..zewa je neuporedivo kvalitetnja i manje se trosi verovao ili ne
ali su preterali..
dosta je skocila cena zewe.. do sad je bila oko 35 dn za rolnu na akciji..sad na akciji ide preko 45.
Нисам нашао паковање са слике, 20 ролни али ево 32 ролне за 838₽ у Русији или 1137 динара:Pogledajte prilog 1091398
Cena je bila 1209,00 a na sniženju 769,99
I stara i nova cena je mnogo
Koliko su cene za pojedine proizvode nerealne?
Sta predlazes?Da svercujemo toalet papir iz Rusije?Нисам нашао паковање са слике, 20 ролни али ево 32 ролне за 838₽ у Русији или 1137 динара:
Pogledajte prilog 1092164
Боље да си ћутала!Sta predlazes?Da svercujemo toalet papir iz Rusije?![]()
A ti bolje da imas malo smisla za salu,nego da si tako nadrndan.Боље да си ћутала!
Могла си погледати на паковању где се производи па онда поставити питање?
Овако...?!
Pa kao i Mek Donalds u RusijiA ti bolje da imas malo smisla za salu,nego da si tako nadrndan.
Gdje se proizvodi?Ja ne vidim na ovoj slici nista.
I ovde su ti proizvodi od Violete jeftiniji u odnosu na druge
Какво питање такав и одговор!A ti bolje da imas malo smisla za salu,nego da si tako nadrndan.
Gdje se proizvodi?Ja ne vidim na ovoj slici nista.