To se zove ljubav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

haligalisa

Obećava
Banovan
Poruka
91
Gledam preko terase kako komsija mlati svoju zenu.Ok, nije mu to prvi put covek po ko zna koji put ostao bez posla a zena mu ima jezik dugacak dakle kombinacija idealna za bedak.Osmatram ja boks mec leva desna direkt krose odbrojavam joj klasicni nokaut u prvoj rundi.Sutradan komsa odlazi u pravcu kafane tamo uz pomoc drustva pronalazi neki posao bice dakle kesha.Rostilj se raspalio na terasi mio miris se siri naseljem a zena ga grli i ljubi kesh je stigao u kucu.To se zove ljubav.

Kad imas posao i novac, zena je zadovoljena, to sto ga ljubi i mazi sto je nasao posao to mu dodje ono filozovski > "hvala ti sto si zadrzao brak" jer bi bi gubila nadu i da je potrebno naci drugog (a nejno srce slomljeno kad bi se desilo da ga ostavi)

druga stvar mi kao ljudi smo drski: kad odemo da kupimo 3 snicle, isecemo na kocke 1 sniclu i napravimo super rucak nego mi gradske navike kupis sniclu nabijes u turtilju ili lepinju i pojedes a za posle ne mislis nego sve odma da icepas.. normalno da se nema novca pa i za oblacenje itd..

(nisam bezobrazan samo ideja)

А ово је још једна измишљена причица која треба да покаже како су жене ку*аве које ће трпети и батине због пара?

Ок, има их, све више и више, али чему ова тема, ово и није тема...

Gledam preko terase kako komsija mlati svoju zenu.Ok, nije mu to prvi put covek po ko zna koji put ostao bez posla a zena mu ima jezik dugacak dakle kombinacija idealna za bedak.Osmatram ja boks mec leva desna direkt krose odbrojavam joj klasicni nokaut u prvoj rundi.Sutradan komsa odlazi u pravcu kafane tamo uz pomoc drustva pronalazi neki posao bice dakle kesha.Rostilj se raspalio na terasi mio miris se siri naseljem a zena ga grli i ljubi kesh je stigao u kucu.To se zove ljubav.
ko se drzne da opsuje nek ocekuje najgore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back