Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Vratila sam se sinoc iz Spanije. Bilo je fantasticno. Od mog silaska na areodrom nastala je ogromna guzva. Moji obozavaoci su se skupili. Ja sam ranije bila manekenka u Barseloni, a moje pesme su bile veoma popluarne u Spaniji. Gostovala sam i na jednoj televiziji. Nas boravak od sedam dana je bio veoma kratak. Nisam mogla da ostanem duze, zbog decka. Sinoc sam se videla sa Teom i Bebom. Bile su presrecne. Rekle su mi da bez mene nije isto i da sam im nedostajala, cak i Tea, koja je bila prilicno zlobna prema meni. Izljubila me je. Imale su nastup, koji nije bio dobar, jer sam falila JA. U Spaniji sam se srela sa jednim bivsim deckom. Super smo se zezali. Jedne veceri sam nastupala na Ibici kod jednog drugog bivseg decka u lokalu. To je ispalo veoma spontano. Svi su se odusevili. Inace, tokom boravka u Spaniji sam nosila iskljucivo Kvalijeve modele. Izgledala sam odlicno. Shvatila sam da je moj decko najbolji decko na svetu. Danas sam veci deo dana prespavala. Posle podne sam otisla do Usca na kafu. Sutra se nalazim sa menidjerom da malo razmenimo utiske.
Sta moze/ mora/ treba da uradi vasa voljena osoba da bi vas u potpunosti osvojila?
Sta moze/ mora/ treba da uradi vasa voljena osoba da bi vas u potpunosti osvojila?