Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.729
A ko su ti ljudi i kakve veze imaju s njim?Zestoka rasprava izmedju Lukovica i Ljusica o Patrijahu Pavla
1.25
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko su ti ljudi i kakve veze imaju s njim?Zestoka rasprava izmedju Lukovica i Ljusica o Patrijahu Pavla
1.25
Petar Lukovic je novinarA ko su ti ljudi i kakve veze imaju s njim?
Smesno je znas sta? Sto se bilo koji takav lik, usudjuje da uopste polemise o patrijarhu Pavlu, kao da ce icije misljenje pa makar bilo i najbolje promeniti ista i onolike kolone ljudi koje su ga volele i prisustvovale sahrani. Ne kolone, nego milione istinski tuznih ljudi.Petar Lukovic je novinar
Петар Луковић — Википедија (wikipedia.org)
Pogledajte prilog 807468
Rados Ljusic je istoricar
Радош Љушић — Википедија (wikipedia.org)
Pogledajte prilog 807470
Svako od njih dvojice je izneo svoje misljenje o Patrijahu Pavlu, gde je Lukovic imao negativan stav o njemu, a Ljusic pozitivan.
Lukovic i Ljusic su javne licnosti, ne treba sakrivati njihove izjave o Patrijahu Pavlu.Smesno je znas sta? Sto se bilo koji takav lik, usudjuje da uopste polemise o patrijarhu Pavlu, kao da ce icije misljenje pa makar bilo i najbolje promeniti ista i onolike kolone ljudi koje su ga volele i prisustvovale sahrani. Ne kolone, nego milione istinski tuznih ljudi.
Sta li ti ljudi umisljaju, meni nije jasno, a nije mi jasno i sta ti umisljas ovim videom da ces da postignes, a taj Lukovic je jedan posebno odvratan stvor.
Sto se mene tice, ja ih nisam ni gledala, niti cu kad god postoji neko ko nije dobrih namera.Lukovic i Ljusic su javne licnosti, ne treba sakrivati njihove izjave o Patrijahu Pavlu.
Ne valja to, bez logike.Kada voliš nekog bez ikakve logike
Жестока расправа је нешто друго, ово није расправа. Ово је свађа којој је место у Задрузи и не заслужује неки посебан коментар.Zestoka rasprava izmedju Lukovica i Ljusica o Patrijahu Pavla
1.25