tjedan dana bez mobitela ?

tjedan dana ...

• bi mogla bez mobitela .

• nebi mogla bez mobitela .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mobilni i retko kada koristim, uglavnom mi sluzi kao sat, ovako slabo zovem, slabo me zovu.
Mogu i bez ljudi, savim ok, samo je pitanje koliko bi dugo izdrzao bez bilo koga.

Bez interneta, tesko, jer mi je dosadno i nemam sta da radim, i malo mi je tesko da zamislim nedelju dana da cepam drva, kopam ili sta vec ceo dan.
Mozda da imam brdo knjiga da citam ili necim da se zanimam.

Mobilni i retko kada koristim, uglavnom mi sluzi kao sat, ovako slabo zovem, slabo me zovu.
Mogu i bez ljudi, savim ok, samo je pitanje koliko bi dugo izdrzao bez bilo koga.

Bez interneta, tesko, jer mi je dosadno i nemam sta da radim, i malo mi je tesko da zamislim nedelju dana da cepam drva, kopam ili sta vec ceo dan.
isto tako i ja....isto tako...

Trebalo bi mi oduzimati s vremena na vreme, i telefon i internet. To je tako divan osecaj slobode koju sam imala prilike da spoznam par puta, naravno silom prilika.
Posle napada panike koja traje dan-dva, osetim takvu slobodu da se uvek kunem da ubuduce necu biti rob tih naprava, medjutim nista, uvek ista prica...

Cepaces kad dodje zima :)
Drva, njiva i kunici su mi glavna zanimacija. Telefon retko koristim jer mi ponekad smeta u dzepu.
Ne zavisi mi zivot toliko od tehnologije.

da...previše ljudi previše bulji u svoj mobitel...jabi recimo ugasio mreže na jedno mesec dana...znaš ono naiđe elektromagnetni talas sa sunca i sjebbe mrežu mobilne telefonije...
baš bi volo da vim pojedine kako bi provodili vrijeme

Back