Ne znam gde bi bilo pogodnije mesto nego ovde da malo procaskamo na temu sta znace titule koje su uz ime i prezime i da li iza njih stvarno stoje ljudi koji su ih zasluzili...moje razmisljanje o tome svodi se na doktorsku titulu konkretno ko sve ispred svog imena ima on dr i koliko ko to koristi po dobru ili zloupotrebljava...Ja sam zdravstveni radnik konkretno medicinska sestra i rendgen tehnicar i moje ambicije nisu bile svojevremeno vece pa sam na tim poslovima povremeno radila...Radeci jedno vreme na klinici nebitno gde osim da je Bgd primetila sam (cast izuzecima naravno) da mnoge persone preko tata i mama dobise te dr titule a da sa medicinom pojma nemaju sto se sto puta moglo videti...Znam sada da ce me mnogi napasti tvrdeci da je medicina jedini fakultet gde nikakve veze ne mogu da rade ali morate priznati da su vas pojedine kolege debelo izblamirale u mnogo slucajeva a da ne govorimo o uobrazenosti mladih tek svrsenih lekara koji iako nemaju uopste iskustva govore o nekim bolestima kao da ih imaju u malom prstu....Divim se naravno mnogim nasim vrhunskim lekarima kojih ima puno i koji bi mogli da svuda u svetu obavljaju svoj posao casno i sa puno vise znannja i iskustva od ovih ovde na zapadu ali moram opet da naglasim da me nadobudnost mladih doktora posebno iritira koji kada okace to cuveno dr ispred imena misle da su popili svu pamet ovog sveta....O cemu pricam najbolje ce razumeti oni koji su na svojoj kozi osetili koliko to moze da bude odvratno