Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ako je pao komunizam ,zašto im i dalje ispiraju mozak da su još uvek tu neki komunisti i da im preti neka opasnost...
Čemu toliki strahovi i ludilo...
Čemu toliki strahovi i ludilo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje različiti američki izvori.Американци. (цитирао си амерички извор, ја се на њих осврћем)
Ne.да ли ти то доба знаш само из прича?
Жао ми је ако си извуко дебљи крај у том "дилу"
битан је званичан став. И у време Тита је било неистомишљеника у Југославији.Postoje različiti američki izvori.
Zvaničan stav američke vlade?битан је званичан став. И у време Тита је било неистомишљеника у Југославији.
Да.Zvaničan stav američke vlade?
Ja se ne pozivam na američku vladu.
килав ти је аргумент. Америка и Енглеска се поносе тиме да свако може даJa se ne pozivam na američku vladu.
Postoje ozbiljni izvori i neozbiljni izvori. Na primer, Dejvid Erving je neozbiljan izvor.килав ти је аргумент. Америка и Енглеска се поносе тиме да свако може далупетакаже тј. пише шта год хоће. Ено неки дан је један писао како је британска краљица појела до сад преко 1800 деце и да зато живи толко дуго. Сведоци смо шта причају о Трампу и осталим принципијалним играчима. Ако (неки) американци кажу да је Трамп фашиста онда не чуди да кажу да је Тито диктатор а Милошевић касапин.
Ја ти лепо рекох, "има ги разни"Postoje ozbiljni izvori i neozbiljni izvori. Na primer, Dejvid Erving je neozbiljan izvor.
Pogledajte prilog 593134
Činjenica je da je Tito bio diktator.Ја ти лепо рекох, "има ги разни"
Историјски, у античком Риму, ДИКТАТОР је онај ко има абсолутну власт у хитним случајевима. По тој дефиницији, мање више сви председници држава су диктатори.Činjenica je da je Tito bio diktator.
Историјски, у античком Риму, ДИКТАТОР је онај ко има абсолутну власт у хитним случајевима. По тој дефиницији, мање више сви председници држава су диктатори.
У новије доба, под Диктатором се подразумева Владар са потпуном моћи над неком земљом, обично онај који је контролу стекао силом. У Југославији је постојао читав тим који је руководио. Тито је био само "фронтмен".
Теби треба увек неко да објасни шта се ради? Као тај Пол Мојзез или онај Мајкл Корт? Немаш појма шта је револуција? Није ти јасно шта све мора да се уради кад се мења из корена?
U Portugaliji se desila revolucija 1974. i iste godine je ukinuta diktatura.Теби треба увек неко да објасни шта се ради? Као тај Пол Мојзез или онај Мајкл Корт? Немаш појма шта је револуција? Није ти јасно шта све мора да се уради кад се мења из корена?
А то да неко не сме да писне... Како то нико не сме да негира Холокост. Или што утерују да не сме да се негира "геноцид" у Сребреници.