Tito VS. Chicha Drazha

???

• Tito

• Draza

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KAKVA BRE ANKETA CHICHA IZ SRBIJE I HRVAT TITO.
DOSTA BRE VISE VI STO GROBA U SRBIJI NEMATE, DA NAM NAMECETE NEKAKVE PODELE I ANKETE KOJIMA JE JEDINI CILJ DA OSTVARITE DALJU DOMINACIJU NAD NAMA IZ SRBIJE.
VASE MATICNE REPUBLIKE SE OTCEPILE I RASKRSTILE I SA TITOM I SA JUGOSLAVIJOM A VI BI I DALJE JUGOSLAVIJU NA TLU SRBIJE.

sinedin07:
Tako brate Srbine.
Djeneral i Chicha Draza su pravi Cetnici.
Eh da smo se mi drzali njih gde bi kraj bio Srbiji.
Oni su jedini bili spremni da nase neprijatelje bace pod noz.
To je pravi Srbin borac,komandos.
Da su se Vuk i Seselj udruzili pregazili bi ceo balkan.
300px-Serbia1941_1944.png

Srbija za vreme Nedića. Nema Kosova, pola Raške, Južne Srbije, Srema i Bačke...

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(претња смрћу)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

sinedin07:
Tako brate Srbine.
Djeneral i Chicha Draza su pravi Cetnici.
Eh da smo se mi drzali njih gde bi kraj bio Srbiji.
Oni su jedini bili spremni da nase neprijatelje bace pod noz.
To je pravi Srbin borac,komandos.
Da su se Vuk i Seselj udruzili pregazili bi ceo balkan.
Jesi ti nenormalan ili se tako praviš?

Tito nas je dooooooooooooobro iskoristio,uvek je više ulagao u Hrvatsku...........Draža izdao okupatoru............tako da...iako je razlika velika,zbog ideologija,Tito-jer je za vreme njegove vladavine,YU bila širom sveta poznata i cenjena,a on je ipak stvorio veliku i lepu zemlju...(naravno,iako je JUGOSLAVIJU stvorio Aleksandar Karađorđević,Tito je učinio popularnom)i za nas se znalo....voleli su nas....e onda su nas kerovi raskomadali...

Draža izdao okupatoru?
auuu telekrane telekrane...okeanija je u ratu sa istazijom, pardon evroazijom. ne, ipak istazijom

izmedju ove dvojice bez trunka dvoumljenja Draža. da se razumemo nisam ja neki naloženi wannabe četnik koji su i upropastili Dražin prvobitni pokret i ukaljali mu ime (veliki nadvojvoda od stomačine, Šešelj), već je jednostavno jasno i normalno da se ne izabere diktator koji likvidira neistomišljenike i forsira jednoumlje.
Draža je bio čovek koji je prvi oslobodio teritoriju od nacista u Evropi i pritom bio na naslovnoj strani Time magazina, takodje njegove brigade su spasile najviše američkih pilota u tom delu Evrope, tako da i ta priča neowannabečetnika masnih i šovinistički nastrojenih o mržnji prema prokletom zapadu pada u vodu.

Draža, all the way, gospodin čovek

Arnold_Layne:
Draža izdao okupatoru?
auuu telekrane telekrane...okeanija je u ratu sa istazijom, pardon evroazijom. ne, ipak istazijom

izmedju ove dvojice bez trunka dvoumljenja Draža. da se razumemo nisam ja neki naloženi wannabe četnik koji su i upropastili Dražin prvobitni pokret i ukaljali mu ime (veliki nadvojvoda od stomačine, Šešelj), već je jednostavno jasno i normalno da se ne izabere diktator koji likvidira neistomišljenike i forsira jednoumlje.
Draža je bio čovek koji je prvi oslobodio teritoriju od nacista u Evropi i pritom bio na naslovnoj strani Time magazina, takodje njegove brigade su spasile najviše američkih pilota u tom delu Evrope, tako da i ta priča neowannabečetnika masnih i šovinistički nastrojenih o mržnji prema prokletom zapadu pada u vodu.

Draža, all the way, gospodin čovek
Baš sam se iznervirao temom dok nisam pročitao tvoj post. Sad idem miran na spavanje. Svaka ti je kao od zlata.. :D

Inače mislim da Jomini treba da vežba te virtuelne ključeve na ovoj temi. Mislim da nema smisla da ponovo prolazimo kroz međusobno pljuvanje...

SiIent Bob:
300px-Serbia1941_1944.png

Srbija za vreme Nedića. Nema Kosova, pola Raške, Južne Srbije, Srema i Bačke...

Ta mapa koju prikazuješ, koliko znam, blia je skicirana da bi Milan Nedić bio uucenjen da pristane na saradnju sa Nemcima. To je bila klasična ucena i za jednog patriotu kakav je bio Milan Nedić bilo je nedopustivo da dozvoli da Srbiju rasparčaju na taj način, ali to je posle njega uradio Tito, tako da nisam fascinirana tvojim poznavanjem dešavanja u tom periodu srpske istorije.

..di je Josip ...od Drazenka...mada ja osobno mislim da su oni Adolfovi padobranci ipak dosli do Josipove glave...nesto malo se tu piskaralo..neko je napisao da je jedan prezivjeli(padobranac) rekao da je Josip prezivo tu avanturu...sumnjam...pa ne bi tamo hitali (svi patlidžani)koji su bili slobodni ...ta Josipova famozna bluza postoji i danas..recimo..DNK s uniforme i DNK iz groba..pa ak su isti ..povlacim svoje misljenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back