Titanik 3D

Boris SC

Ističe se
Poruka
2.557
Jedan od najuspesnijih i najlepsih filmova svih vremena vraca se na veliko platno povodom stogodisnjice velike tragedije na Titaniku. Cini se kao da polse 15 godina od premijere citava prica ponovo dobija zamah jer je aktuelizovana ovim 3D "rimejkom". Ovom temom zelim da vas pitam da li cete gledati novo izdanje filma i sta generalno mislite o ponovnom podizanju cele price? :)

Mislim da je nekome ponovo zinulo dupe za pare. Film mi je bio Ok, al po scenariu isapda da je Titanik potonuo jer su oni na osmatracnici posmatrali nju i njega kako se zajeebavaju na palubi pa na vreme nisu reagovali i upozorili one za kormilom da promene pravac....

Auu kako ce da se rasture od para! :lol:

Misliš? Definitivno će dobro da prođe, ali nigde blizu originalne brojke, ipak su svi već gledali film. Mada... :eek:
Inače Kejt je izjavila da mrzi pesmu iz Titanika, povraća joj se kad je čuje i blam je bio kad je gledala sebe pre neki dan na premijeri 3D verzije u Londonu. :lol:

Koje gluposti stvarno... svi znamo da je Titanic odlican film. Kate Winslet je fenomenalna glumica, ali da nema Titanica ko zna gde bi sad bila. Ona to tacno zna. A to zasto je te stvari izjavila ne bi sad da komentarisem. Ako nekoga zanima tamo je Google, ali ne radi se o tome da joj je pesma losa- nego joj je dosadila jer svi pustaju tu pesmu kad se ona pojavi. Ne komentarise ona kvalitet pesme. A to za 3d premier me isto zanima sta si tacno procitao i gde, posto si za pesmu bas napisao retusiran komentar.

Koje gluposti stvarno... svi znamo da je Titanic odlican film. Kate Winslet je fenomenalna glumica, ali da nema Titanica ko zna gde bi sad bila. Ona to tacno zna. A to zasto je te stvari izjavila ne bi sad da komentarisem. Ako nekoga zanima tamo je Google, ali ne radi se o tome da joj je pesma losa- nego joj je dosadila jer svi pustaju tu pesmu kad se ona pojavi. Ne komentarise ona kvalitet pesme. A to za 3d premier me isto zanima sta si tacno procitao i gde, posto si za pesmu bas napisao retusiran komentar.

Izvinjavam se i potvrđujem objašnjenje. ;)

I verovatno ću da gledam film... opet. Nikad nisam gledao 3D film.

Jedan od najuspesnijih i najlepsih filmova svih vremena vraca se na veliko platno povodom stogodisnjice velike tragedije na Titaniku. Cini se kao da polse 15 godina od premijere citava prica ponovo dobija zamah jer je aktuelizovana ovim 3D "rimejkom". Ovom temom zelim da vas pitam da li cete gledati novo izdanje filma i sta generalno mislite o ponovnom podizanju cele price? :)

sto bih placao opet za nesto ,nakon tolikih godina, sto mi se nije svidelo prvi put...3D mozes mislit , jel ima ajkula u reizdanju:D

11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png

Back