Tisina?

pa cekaj, danas gledam tadica ponavlja principe, ceda nije pricao o ldp-u nego o vladi koja donosi u predizbornoj tisini odluke :roll:

Ako si clan ldp-a onda i sam treba da znas da cedu zabole za to da li vlada donosi odluke u predizbornoj tisini ili ne. To sto radi Ceda je markentinski potez koji zakonski ne krsi izbornu tisinu ali je napravljen u cilju propagiranja stranke. Ako nisi clan onda je OK sto ne znas ali ja sam bio njihov clan do predsednickih izbora i znam da je Ceda i na parlamentarnim izborima uradio slicnu stvar pricom da mu je podmetnuta bomba, sto je apsolutna laz.

Ako si clan ldp-a onda i sam treba da znas da cedu zabole za to da li vlada donosi odluke u predizbornoj tisini ili ne. To sto radi Ceda je markentinski potez koji zakonski ne krsi izbornu tisinu ali je napravljen u cilju propagiranja stranke. Ako nisi clan onda je OK sto ne znas ali ja sam bio njihov clan do predsednickih izbora i znam da je Ceda i na parlamentarnim izborima uradio slicnu stvar pricom da mu je podmetnuta bomba, sto je apsolutna laz.

Sto me cudi ovo.

Nema tisine,sad je najveca galama :D

U pravu si.
Veceras odn. rano ujutru ce sve stranke poslati svoje omladince da prelepe grad plakatima. U toku predizborne tisine se zadaje poslednji udarac.
Situacija u Leskovcu juce i danas:
DS - deli paketice (secer,so,pasteta,sardine...)
G17+ - hemijske,majice,kafa
SRS - DVD ako obezbedis 5 glasa,3000 din za glas, laminat (ovo je vrhunac)...
DSS - upaljaci,razni flajeri
to je ono sto sam cuo i primetio dok sam delio resenja za kontrolore po raznim selima opstine Leskovac.

jesam clan ldp-a i ovo nije marketinski potez...

A za ovo drugo lazes, ako imas nesto da izneses na tv idi to i reci javno, nisi nikada bio clan ldp-a i to je cista populisticka laz ;)

Da, tisina, ali nocas su u sanducicima uredno osvanule parole "Velike Srbije"......

Не знам на којој си општини, али овде на Врачару у мом сандучету је "освануо" плакат ЦРВЕНИ са белим словима ћирличним, непотписан, а на њему пише:

БЕОГРАД ЈЕ ЕВРОПА !
НЕ ПИТА СЕ ВОЈА!
ТИ ГЛАСАШ!
11.маја нема другог круга! Мислите о томе...

а са друге стране наружније могуће фотке Вучића, Шешеља, Црнчевића, Николића, Веље, Коштунице, па опет Шешеља ... и следећи текст:

НЕ ТРЕБА ВАМ ЕВРОПА!
СВЕ ЧЕГА СЕ СЕЋАТЕ, ВИШЕ НИЈЕ ТАЧНО!

НЕ ТРЕБА ВАМ ЕВРОПА!
ВИ У ЊИХ ИМАТЕ ПОВЕРЕЊА!

НЕ ТРЕБА ВАМ ЕВРОПА!
ЗАТО ШТО ЈЕ ТАКО ОДЛУЧИО ВОЈА!

Изгледа да су то штампали удружени ЛДП и ДС...........:roll::roll::roll:

Zasto Ceda nije sacekao kraj glasanja pa da onda kaze sta misli o tome sto vlada donosi odluke u vreme predizborne tisine!?
I za tvoju informaciju bio sam clan LDP-a,odbornicki kandidat i clan opstinskog odbora ali vise nisam i drago mi je zbog toga, jer ne zelim da budem clan stranke u kojoj moraju svi da misle kao Ceda.
Taj svoj diktatorski nacin vodjenja stranke je pokazao na skupstini LDP-a prilikom izbora podpredsednika stranke, a na kojoj sam inace bio delegat.
Ovo zadnje nema veze sa temom ali sam morao da odgovorim i ne zelim vise da nastavljam diskusiju o Cedi.

Zasto Ceda nije sacekao kraj glasanja pa da onda kaze sta misli o tome sto vlada donosi odluke u vreme predizborne tisine!?
I za tvoju informaciju bio sam clan LDP-a,odbornicki kandidat i clan opstinskog odbora ali vise nisam i drago mi je zbog toga, jer ne zelim da budem clan stranke u kojoj moraju svi da misle kao Ceda.
Taj svoj diktatorski nacin vodjenja stranke je pokazao na skupstini LDP-a prilikom izbora podpredsednika stranke, a na kojoj sam inace bio delegat.
Ovo zadnje nema veze sa temom ali sam morao da odgovorim i ne zelim vise da nastavljam diskusiju o Cedi.

U staljinisticom stilu:evil:

Mene interesuje da li neko zna kakve posledice mogu da snose stranke ako prekrse izbornu tisinu. Evo danas me je zvao Tadic, okacio mi je na vrata ono s_ranje Za evropsku Srbiju i vido sam ga na TV kako na sajmu poljoprivrede govori o potrebama ulaska u EU.

Mene interesuje da li neko zna kakve posledice mogu da snose stranke ako prekrse izbornu tisinu. Evo danas me je zvao Tadic, okacio mi je na vrata ono s_ranje Za evropsku Srbiju i vido sam ga na TV kako na sajmu poljoprivrede govori o potrebama ulaska u EU.

to sam i ja video... a sps mi je ubacio nesto u sanduce :mrgreen::mrgreen:

bem ti drzavu ovakvu :roll:

Juce u 15:24 mi je stigla poruka od Demokratske stranke u kojoj pozivaju na izlazak na izbore, glasanje za stipendije,za Srbiju bez granica, otvaranje radnih mesta isl.
Koliko je meni u znanju predizborna tisina bi trebalo da traje sve do zatvaranja birackih mesta. Mediji bi trebalo da izvestavaju o izlaznosti i o tome kada je koji kandidat glasao ali cak ne bi smeli da prenose izjave kandidata do 20:00.
Mene sad zanima kako ova SMS poruka nije krsenje predizborne tisine? :think:
Naglasavam da nisam clan DS tako da nisam nigde ostavila svoj broj vec je nekom slucajnom metodom izabran, pretpostavljam.
Ista situacija je bila i na prethodnim izborima za predsednika!

Ma samo ono usvajanje SSP-a i gasnog sporazuma ti je takvo krsenje izborne tisine da od toga veceg nema

Mislim da je i taj izborni zakon relativna stvar.
Posmatram od cetvrtka uvece kako je Tadic neprestano na tv i prica o SSP i viznim olaksicama isl. ali ne u svojstvu predsednika stranke koja se kandiduje za izbore vec u svojstvu predsednika Srbije, ali ono sto ponavlja je glavna teza na kojoj mu se zasnivala kompletna predizborna kampanja.
Ako se vec govori o istim pravima svih ucesnika na izborima u kakvu poziciju to stavlja stranke koje nemaju svog predstavnika na nekoj funkciji. Automatski su stavljene u losiju situaciju.
Ovde je stvarno nebitno o kojoj stranci je rec radi se o tome da konacno pocnemo da postujemo neke zakone ako zelimo da od nas ikad nesto bude.

To u svakom slučaju nije dozvoljeno, ali SMS porukama se teško ulazi u trag. Možda sam ti ja slao poruku baš da te zeznem.

Pa ja sam i postavila temu u nadi da ce se neko izleteti.......ma ima da te nadjem :evil:
Stvar je u principu i postenju, ako je 48 sati tisina trebalo bi da bude potpuno ispostovano.

Back