тишина

to je malo depresivno...probudis se,pogledas kroz prozor kad ono groblje
Groblje je lepo uređeno, nije depresivno....a ko zna, možda sam se ja samo navikla....
reeeeci... weird... mozes da gledas sahrane uzivo....
Ne, nema sahrana, šmrc :cry:....Šalim seeeeee :D.
Ali, sahrana stvarno nema, ili eventualno ima jedna godišnje, groblje je već prebukirano, tako da se tu sahranjuju još samo oni koji su platili mesto još pre pola veka.

А сад мало филозофирања на подфоруму музика ...

Драги моји колеге форумаши и драге колегинице форумашице ...
Свакодневно смо окружени буком од разноразних апарата и разноразне музике и сличног те смо заборавили појам речи тишина (бар ми са лошом изолацијом ...)!!!

Да ли вам дође (или стварно то урадите) да опдете негде на село (нпр. међ говеда планине игман) и да се одморите од свог тог силног метала, гранда, градске буке ...

ne...mogla bi da spavam sa pojacanom muzikom xD

А сад мало филозофирања на подфоруму музика ...

Драги моји колеге форумаши и драге колегинице форумашице ...
Свакодневно смо окружени буком од разноразних апарата и разноразне музике и сличног те смо заборавили појам речи тишина (бар ми са лошом изолацијом ...)!!!

Да ли вам дође (или стварно то урадите) да опдете негде на село (нпр. међ говеда планине игман) и да се одморите од свог тог силног метала, гранда, градске буке ...

ja kad zelim tisinu ja se jednostavno iskljucim i ne cujem nista:whistling:

uglavnom uvek slušam neku muziku, ali imam potrebu i za tišinom....
s obzirom da živim u mirnom kraju, dovoljno mi je samo da izađem na terasu noću (mada je i tokom dana manje-više tako) i eto miline... kao da uopšte nisam u beogradu.

Back