Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Drugo i najbitnije, kad god pričate o nekom, a vi neki matori konji nalazite za shodno da komentarišete nas mlade ribe, PRIČATE ISKLJUČIVO O SEBI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugo i najbitnije, kad god pričate o nekom, a vi neki matori konji nalazite za shodno da komentarišete nas mlade ribe, PRIČATE ISKLJUČIVO O SEBI.
I glupi ljudi staresamo polako mi smo bili u Vasim godinama i videces kako ces/cete jako brzo u treptaju oka biti u nasim godinama.
gde to?Drugo i najbitnije, kad god pričate o nekom, a vi neki matori konji nalazite za shodno da komentarišete nas mlade ribe, PRIČATE ISKLJUČIVO O SEBI.
Ne tigde to?
daj link.
Na svetu postoje dva tipa veze. Jedan je čista ljubav, a drugi tip je sistem krpe i zakrpe, šta mislite o tome?
Razumeo sam pitanje hahahahahahaNa svetu postoje dva tipa veze. Jedan je čista ljubav, a drugi tip je sistem krpe i zakrpe, šta mislite o tome?
nas mlade ribe,
Svi znamo da tripuje, nece niko da joj kaze
Tabe jel to ova tebe nazva konjem
Šta, kao, to nije mladoSvi znamo da tripuje, nece niko da joj kaze![]()
A jeste, devojcice steŠta, kao, to nije mlado
Mlade ribe izkljucivo i sve sam samopouudanijiDrugo i najbitnije, kad god pričate o nekom, a vi neki matori konji nalazite za shodno da komentarišete nas mlade ribe, PRIČATE ISKLJUČIVO O SEBI.
Dok si reko kpgs sto reko drug ramosilno gresis. zaboravljas da imamo jako puno pozanika a i prijatelja i da nam je iskustvo malo drugacije nego VAS MLADIH ...
samo polako mi smo bili u Vasim godinama i videces kako ces/cete jako brzo u treptaju oka biti u nasim godinama.
Ali ce pojedincima duh biti na nivou staraca od 80+ god ... ja cu biti i dalje veciti klinja...
osim.na "drkici" tamo je sve veselo kao u Diznilendusve neke napetosti po temama, sto ste naelektrisani kad samo mene ubija pms a iritabilno sam zen.