Tipovi veza

mislim da gresis ... ali sad kad si me podstrekal da malo razmislim ...

- ljubav (vecna)
- ljubav koja izbledi (sa odredjenim rokom trajanja)
- ljubav koja se nekako transformise iz ljubavi u postovanje iz postovanja opet u ljubav
- ljubav prema imovinskom stanju (cist interes sto si ti krstila "krpa i zakrpa"

:D

pa neka pojasni

ja sam vise puta pisao da sam vrlo ogranicenih intelektualnih sposobnosti i da nemam moc da citam misli :(
Па практично све везе се своде на нашла врећа закрпу.
А учини ти се да је љубав. Заљубљеност пролази у периоду од 6-12 месеци (пронашла податак једном кад сам се болесно заљубила, онда се само смешкала и чекала да прође) е онда настане крпљење односа, понекад пеглање док не дође до балансирања.
Кад балансер омакне са жице, пукне све.

Па практично све везе се своде на нашла врећа закрпу.
А учини ти се да је љубав. Заљубљеност пролази у периоду од 6-12 месеци (пронашла податак једном кад сам се болесно заљубила, онда се само смешкала и чекала да прође) е онда настане крпљење односа, понекад пеглање док не дође до балансирања.
Кад балансер омакне са жице, пукне све.

ma daj ... misim da gresis, ako ne, onda je to zalosno na koje su sve kompromise zarad "sta ce svet da kaze" ljudi spremni da na aparatima odrzavaju vezu. ali sta ces moderno doba moderna ljubav...nije to za mene matorog vise puta proklijalog :lol:

Bas ne znas da odaberes frajera za sebe? Nekako po temama koje otvaras nema ni trunke "pitam za drugaricu" sve do jednog frajera koji se provukao kroz tvoje teme gledam kao tvoje dzelate :( kidaju ti svako malo, po komad poverenja u muskarce. Gresim ?
Baš nemam problem da kažem bilo šta i da stanem iza toga, je li tako?
To se zove samopouzdanje

A da mi neko nešto kida, to malo teže. Emocije su poželjne i služe kao nadogradnja, kad izostanu onda se gubi orijentacija. Užasan je život ljudi koju nemaju emocije. #Word

Back