Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Na svetu postoje dva tipa veze. Jedan je čista ljubav, a drugi tip je sistem krpe i zakrpe, šta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ipak postoji vise vrsta veza ne samo dve. Sta znaci cista ljubav? i oni se kresu svadjaju mire ili?Na svetu postoje dva tipa veze. Jedan je čista ljubav, a drugi tip je sistem krpe i zakrpe, šta mislite o tome?
Није на то мислила.- ljubav prema imovinskom stanju (cist interes sto si ti krstila "krpa i zakrpa"
pa neka pojasniНије на то мислила.
Па практично све везе се своде на нашла врећа закрпу.pa neka pojasni
ja sam vise puta pisao da sam vrlo ogranicenih intelektualnih sposobnosti i da nemam moc da citam misli![]()
Мјок, само ти чиповали лонгетуogranicenih intelektualnih sposobnosti
nisam razumeo drugi tip.Na svetu postoje dva tipa veze. Jedan je čista ljubav, a drugi tip je sistem krpe i zakrpe, šta mislite o tome?
naravno..ljubav sve prebrodiMislim da ipak postoji vise vrsta veza ne samo dve. Sta znaci cista ljubav? i oni se kresu svadjaju mire ili?
Па практично све везе се своде на нашла врећа закрпу.
А учини ти се да је љубав. Заљубљеност пролази у периоду од 6-12 месеци (пронашла податак једном кад сам се болесно заљубила, онда се само смешкала и чекала да прође) е онда настане крпљење односа, понекад пеглање док не дође до балансирања.
Кад балансер омакне са жице, пукне све.
Ne krešu se nego imaju seksualni odnosMislim da ipak postoji vise vrsta veza ne samo dve. Sta znaci cista ljubav? i oni se kresu svadjaju mire ili?
Aha, znaci kad se upakuju u celofan sr.anja koje ljudi jedno drugom rade onda je to ljubav?Ne krešu se nego imaju seksualni odnos
Ne svađaju se i ne mire nego prevazilaze konfliktne situacije
Ljubav je osjećanje, dešava se na individualnom planu, nije filozofija, nije cirkus and so onAha, znaci kad se upakuju u celofan sr.anja koje ljudi jedno drugom rade onda je to ljubav?
Ali se sve svodi naPostoji toliko vrsta odnosa da to ziv covek ne moze da pojmi.
Ali se sve svodi na
Volimo se i
Nadopunjujemo se
moj tip pije bipAhahaha dva tipa
a sta je sa odnosom iz koristi?Ali se sve svodi na
Volimo se i
Nadopunjujemo se
Baš nemam problem da kažem bilo šta i da stanem iza toga, je li tako?Bas ne znas da odaberes frajera za sebe? Nekako po temama koje otvaras nema ni trunke "pitam za drugaricu" sve do jednog frajera koji se provukao kroz tvoje teme gledam kao tvoje dzelatekidaju ti svako malo, po komad poverenja u muskarce. Gresim ?