celadon
Domaćin
- Poruka
- 4.783
To je tvoja proizvoljna procena?potencijane posledice vakcinacije na nove generacije će moći da se vide za 10-15 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tvoja proizvoljna procena?potencijane posledice vakcinacije na nove generacije će moći da se vide za 10-15 godina.
ne, čuo sam odTo je tvoja proizvoljna procena?
Ona se bavila istraživanjem glifostata dugo vremena i uočila je neke uzročno posledične veze.Morao sam da guglam, da vidim ko je ta Stefani.Vidim da joj se smeju zbog nebuloznih izjava objavljenih na nekom blogu, gde tvrdi da postoje uzročno-posledične veze između glifostata i Covid-a.
Iskreno, za mene nema smisla. Polazište joj je labavo. Prvo i osnovno, nije stručna i ne poznaje oblast u koju se petlja. Zato njeno pisanje po blogovima niko od naučnika ne komentariše, jer očigledno nikoga ne ugrožava. Slutnje i pretpostavke istraživača za računare, ne interesuju mnogo one koji se ozbiljno bave vakcinama.Ona se bavila istraživanjem glifostata dugo vremena i uočila je neke uzročno posledične veze.
Za mene to što priča ima smisla jer raspravlja o mehanizmu koji se primenjuje kod Fajzerove i Moderna vakcine kao i tome da su potencijalne dugotrajne posledice neispitane.
Podnaslov tog članka jeIskreno, za mene nema smisla. Polazište joj je labavo. Prvo i osnovno, nije stručna i ne poznaje oblast u koju se petlja. Zato njeno pisanje po blogovima niko od naučnika ne komentariše, jer očigledno nikoga ne ugrožava. Slutnje i pretpostavke istraživača za računare, ne interesuju mnogo one koji se ozbiljno bave vakcinama.
Drugo, ne postoje nikakve garancije za bilo šta u životu, tako da je period od 10-15 godina potpuno proizvoljno izmislila. Zašto ne dve godine? Zašto ne 50 ili 200 godina? Proizvođači mRNA vakcina kažu da će se za godinu-dve završiti treća faza ispitivanja. Ali, antivakserima ni to neće biti dovoljno. Oni će da slute nevolju uvek. Tome i služe antivakseri.
E, sad, nauka ne postoji sebe radi, tako da se ozbiljno razmatraju razne mogućnosti.
Ako imaš vremena, pročitaj ovaj članak:
https://www.mcgill.ca/oss/article/c...e-coronavirus-can-mess-our-dna-far-convincing
Pročitao sam taj podnaslov, i ceo članak. Zato sam ti ga i poslao. Samo, ja bih podvukao ono što sledi u nastavku rečenice koju si ti podvukao.Podnaslov tog članka je
"Novoobjavljena studija tvrdi da se SARS-CoV-2 RNA može integrirati u naš genom, ali dokazi su sumnjivi i verodostojnost je izuzetno niska"
drugim rečima, autor teksta kaže da sumnja u to ali nema dokaza da nije baš tako. U samom uvodu kaže: "Postoji studija koja se pojavila u Proceedings of the National Academy of Sciences (or PNAS) za koji se bojim da će se pretvoriti u oružje aktivista protiv vakcine.To nije studija koju treba ležerno odbaciti, niti se njeni rezultati mogu prigrliti i pretvoriti u katastrofalne zaključke. Opet, nauka je teška."
... ja nisam zagriženi antivakser da bih sakupljao linkove onoga što sam gledao i slušao. Nije mi ni namera da nekoga nagovaram ili odgovaram od stava koji su zacrtali. Skoro sam gledao video lekara koji je vakser ali je veoma protiv gore navedene vrste vakcine. Takvi linkovi se brišu sa medija pod izgovorom da šire paniku tako da verovatno neću moći da ga nadjem. Pokušaću.
da, čitao sam. Premisa članka je da ne znamo posledice potencijane integracije. Može da ispadne i na bolje?Pročitao sam taj podnaslov, i ceo članak. Zato sam ti ga i poslao. Samo, ja bih podvukao ono što sledi u nastavku rečenice koju si ti podvukao.
Dok nismo nastali ovakvi kakvi sada jesmo, (a ništa nam ne fali), ukrštali smo gene sa raznim virusima.
I niko sada ne može da ti kaže kakve bi eventualne posledice, u smislu miksanja gena, ostavio na buduće generacije preležan Covid, gde imaš kontakt sa celim živim virusom.
U oba slučaja se stvaraju antitela. Za preležanu bolest, to već znamo, antitela se ne zadržavaju zauvek u telu. Verovatno će isto biti i sa antitelima koja se stvore nakon vakcinisanja. To će se ubrzo znati.da, čitao sam. Premisa članka je da ne znamo posledice potencijane integracije. Može da ispadne i na bolje?
Velika je razlika kako naše telo tretira živ virus i kako vakcina "vara" organizam da reaguje na odredjeni način. Ono što se često podvlači je da te vrste vakcina forsiraju telo na neprirodnu reakciju.
to ćemo još da vidimo da li će kovid da hara svake godine. Čitali smo o onoj Amiš zajednici koja je stekla imunitet krda prirodnim putem, bez vakcine. Njih ne interesuje da li kovid virus postoji ili ne.U oba slučaja se stvaraju antitela. Za preležanu bolest, to već znamo, antitela se ne zadržavaju zauvek u telu. Verovatno će isto biti i sa antitelima koja se stvore nakon vakcinisanja. To će se ubrzo znati.
Ovo nije virus varičele, pa da roditelji združe dvoje dece, kako bi jedno drugome preneli bolest i da prebrinuli brigu.
Ovo će se stalno javljati. Kao što ne znamo ništa o eventualnim posledicama vakcina, isto tako ništa ne znamo o tome kakve će biti posledice stalnog zaražavanja ovim virusom, prirodnim putem, i stalnog preležavanja bolesti. Svako ko je ove godine preležao lakšu formu bolesti, misli da je to mačji kašalj. Međutim, takođe nema nikakve garancije da će to uvek biti baš tako.