Tip Tip-a

...

• Sportska dusa

• Umetnicka dusa

• I jedno i drugo-rekli bi idealan

• Ni jedno ni drugo-retardinjo

• Nisam bio-la u vezi do sada

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vesela_zena_beogradska:
student, vatrogasac, tehnichar, inzenjer, sveshtenik, pisac, pesnik, stomatolog, serviser, bankar, producent i kompozitor, mali privrednik, programer, muzichar, slikar, (ne znam dalje) ... a, da, pravnik ..

Od nekih profesija bilo ih je vishe .. i neki su se bavili sportom rekreativno, tako da, koliko vidim, nema tu sportista.

ala, ti ko biro!..samo fali studenata...a u oko i zapada i ovo

ala, ti ko biro!..samo fali studenata...a u oko i zapada i ovo

Mali privrednik? Pa ne znam kako da ih nazovem, a takvih je bilo najvishe .. privatnici .. neki su imali i svoje omanje fabrike. Bilo je i studenata, ne neshto mnogo, dodushe. Bio je i jedan pilot, kapetan DC10, kako njega zaboravih ..

kad sam videla naslov ove teme,mislila sam da se radi o pederima

Da, da .. tip (je) tipa (guzio kod dzipa) ;)

i bre vesela, esi ih to safatavala u birou za zaposljavanje

A shto Samantu ne pitash? Ne vidim da je kod nje manje shareno .. kako se bre svi odmah uhvatite za moju rechenicu :)

vesela, kako je bilo sa svestenikom?

Joj, kako je on sladak, visok, duga kosa, fazonirana bradica, obrazovan, nachitan, mazan, nezan ... doduse, mozda previshe za moj ukus .. elem, bilo je to lepo iskustvo.

@vesela i ostali
Ovde se trazi... sa kim ste bili u vezi ne kres shemi ili sa kim ste se kresali... znaci ko vam je srodna dusa sa kim ste bili u ok vezi...

E jbg, pa u vezama sam bila sa ljudima raznolikih profesija, ali su moje veze vishe bazirane na seksualnom slaganju, nego na srodnosti dusha.

Back