TIp ljudi koji vam odgovara(I obrnuto)

Mmm, znash da nikad nisam razmishljala o tome..
Nekako, ljude koje volish uvek su tu, i nzm sluchajno se pojave
u nashem zivotu i tu sluchajno ostanu..
A ti ljudi su ludiii, pozitivni, tip ljudi za kojima se narod okrece na ulici, i ponekad mrzim to shto
ih toliko volim, ii nzm...

Ne volim trutove, to su oni kad ih pitaš nešto-npr:
Jesi li gladan? Ne znam...
Da li bi ti pre bmw z4 i 100din, ili yuga i 1000evra? Ne znam...

Ne volim lenčuge. Nas 4 idemo da se vozamo bajsom, ovaj jedan ne može, umori se... a idemo polako po ravnom
Takođe ne volim one koji nemaju smisla o životu, svejedno im za sve, ne vole muziku, nikad ne bi popili kap alkohola, ne bi potrčali za nečim... ako im kažeš da nešto urade, npr da pozovu firmu za posao, oni odmah odgovore kako ih neće primiti i da ne trebaju da zovu itd itd.

Zovu njega sa biroa, neka firma iz BG traži baš tu struku, i mlađi kadar. On odbije, jer kooo zna kakva je to firma..da li plaćaju, kakav je šef, možda je mafija...

Poslednja izmena:
Ne volim trutove, to su oni kad ih pitaš nešto-npr:
Jesi li gladan? Ne znam...
Da li bi ti pre bmw z4 i 100din, ili yuga i 1000evra? Ne znam...

Ne volim lenčuge. Nas 4 idemo da se vozamo bajsom, ovaj jedan ne može, umori se... a idemo polako po ravnom
Takođe ne volim one koji nemaju smisla u životu, svejedno im za sve, ne vole muziku, nikad ne bi popili kap alkogola, ne bi potrčali za nečim... ako im kažeš da nešto urade, npr da pozovu firmu za posao, oni odmah odgovore kako ih neće primiti i da ne trebaju da zovu itd itd.

Otprilike takve ne volim... ;)

Ne volim neodlucne osobe, osobe sa malo samopouzdanja. Takodje ne volim laznu skromnost. Koliko god to "slatko" bilo drugima, meni je odvratno.

Volim osobe koje su zabavne, znaju za salu, znaju da se nasale na svoj racun, koji nikad nece odbiti neku avanturu. Osobe koje umeju da rizikuju.

Ima jos dosta toga, ali ovo je u sustini.

Btw, imam ortaka u srednjoj koji je super, samo me jedno nervira kod njega, a to je sto ga u 70 posto slucajeva mrzi da radi bilo sta. Vozi bajs, ide na adu, bazen, you name it.

Hvalisanje je totalno okej. Ljudi koji se hvale sire pozitivniju energiju od onih koji su skromni te od onih koji tracare i koji se stalno zale.

pa ne moraju da se zale...postoje oni koji jednostavno ne pricaju o sebi....

cek, drugarica koja mi prica kako je ovaj cimnuo, a onaj bocnuo....kako se onaj i onaj loze na nju....a onaj treci je pogledao....sigurno siri pozitivnu energiju??

Back