tip decka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Master_Chief:
Tinar:
aroma vanilla:
spring_storm:
a zasto uvek bas on mora da bude taj koji ce da plati ?
Zar ne moze svako sebi da plati ono sto mu treba ili da svako od vas da po pola...
Pa ja mislim da i iz neke kulture musko treba da plati.... Nekad bih i ja preuzela placanje
Ima i onih likova koji nikad ne bi dozvolili da devojka plati, onda se nekad stvarno osecam glupo... :)
Ja nikada ne ochekujem od momka da plati. Ako hoce, super i kod mene zaradi plus, ali ako nece, nema veze. Ja cu se uvek * novchanika, u bilo kojoj prilici...
Sa tobom se isplati izatji na pitje... :lol: :lol:
:lol:

Reci....

Tince samo skuplja poene

Kad_LupimLupim:
aroma vanilla:
Pa ja mislim da i iz neke kulture musko treba da plati.... Nekad bih i ja preuzela placanje
Ima i onih likova koji nikad ne bi dozvolili da devojka plati, onda se nekad stvarno osecam glupo... :)

Ako samo on placa to onda nije kultura nego sponzorisanje i parazitizam. Dalje, ti koji ne dozvoljavaju nikako da devojka nesto plati, jednog dana ti nece dozvoliti ni cvonjak da dobijes kad te bude izbacivao iz kuce sa zahtevom za razvod :twisted:

Ja postujem samo jedan obicaj, a to je da se uvek prvi poturim da platim. Ako sledeci put ona kaze, molim te ti si prosli put, insistram da ja sad platim, onda znam da pricam sa pravom devojkom. Ako se pravi blesava moze da dobije samo shut u dupe... posto platim racun :mrgreen:

Neke zene nikad nece shvatiti kako muskarci razmisljaju.Mozda i tako treba.....

Na prvom sastanku tip placja, a na ostalim(ako do njih dodje naravno)to je stvar dogovora.Mrzim kada mi neko par puta za redom plati picje, osecjam se kao socijalni sluchaj :roll: Imam ortaka koji nikako da shvati zbog chega nikada necju da prihvatim picje kada mi nudi a chak nismo ni za istim stolom.....gluposti!!!!!Svako placja svoje, tako je najbolje!

immortalgirl:
Na prvom sastanku tip placja, a na ostalim(ako do njih dodje naravno)to je stvar dogovora.Mrzim kada mi neko par puta za redom plati picje, osecjam se kao socijalni sluchaj :roll: Imam ortaka koji nikako da shvati zbog chega nikada necju da prihvatim picje kada mi nudi a chak nismo ni za istim stolom.....gluposti!!!!!Svako placja svoje, tako je najbolje!
E svaka cast za ovo sto si rekla...

aroma vanilla:
Kad_LupimLupim:
ne presipajte iz supljeg u prazno, nije vazno kakav je spolja, bitno sta je unutra i vazno je kakvu ima dushu, a ne koliko je lep... :roll:
Pa nekima je bitno i kakav je spolja, kao npr, ja :)
Ja licno gledam tipove koji su visoki - iznad 190, iako ja nisam bas visoka ali sta cu :), koji nisu debeli (citaj - koji su mrsavi), kratka kosa, sportisti - po mogucstvu kosarkas, ..... :D :D
ma misam to ni mislila,samo volim plavu kosu....

immortalgirl:

Ја се осећам бљак кад ми неко нешто купује...па макар била на судару са дечком..јој ужас :oops: :oops:

moj "tip" dechka je tachno odredjen =) skoro svaki dechko koji tako izgleda mi se svidi =)
puniji dechko, bebasta faca, smedje ochi, smedja KRATKA kosa, nikako mrshav, nikako visok!!! (ne ni bash patuljak)

ali, eto, moj sadashnji dechko apsolutno nije moj tip...nije "punachak" :lol: (ali se trudim da bude), ima crnu kosu, zeleno-plave ochi i nema bebastu facu...

ali mi je savrshen u svakom smislu! :heart:

i josh neshto, strashno me odbijaju likovi koji ne piju alkohol, ne idu po kafanama, ne podsnose cigare i slichno...:roll: sve je to ok, i da je on sportista i da vodi zdrav zivot i blablabla...ali, ne mozemo zajedno :mrgreen:

Diskusiju nastaviti ovde:
http://forum.krstarica.com/threads/9075

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back