Tinypic

T i h i

Primećen član
Poruka
553
Tinypic is no longer accepting uploads from international locations, and links are turned off. If you have content on Tinypic, you can still view the URLs and the content, but only on Tinypic. To upload, share, or link content, please go to Photobucket.com to register an account. You will need to upload your content again to your Photobucket account, but you will be able to share and link your images and videos. We’re sorry for the inconvenience and hope that you enjoy Photobucket, our premier image and video site. Click here for more details.
Koliko kapiram sada je to servis samo za Severoamerikance

Sve u svemu, ko ima nalog na njemu, a sačuvao bi uploadovane fotografije, može da se pozdravi sa njima ako ne požuri da ih prebaci na drugi servis za hosting slika :eek:

Capture3-1.png

Capture2-2.png

Ladno ne verujem,pa sta reci,svaka im cast,sada su mi sve slike sa krste nestale,zanimljive teme,tutorijali upropasteni skroz:dash:,:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: .
Sta mi vredi da prebacujem slike kada linkovi ostaju upisani na forumu a nece vise postojati,sta sad treba da idem i menjam linkove na komentarima,ne pada mi na pamet i nemoguce je uredjivati komentare posle toliko vremena

Fanatik_78 je za sve kriv :mrgreen:,predlozio mi je tiny. Aj sad stvarno predlozite neki na kojem se nece ponoviti ova glupost nevidjenih srazmera,photobucket,image shuck ........:think: ili neki treci

kako mi krivo ovih upropastenih tema
http://forum.krstarica.com/threads/333194
http://forum.krstarica.com/threads/357640
http://forum.krstarica.com/threads/360382
http://forum.krstarica.com/threads/396268

a da ne pominjem komentare sa objasnjenjima i slikama :(

...Aj sad stvarno predlozite neki na kojem se nece ponoviti ova glupost nevidjenih srazmera,photobucket,image shuck ........:think: ili neki treci
...
Photobuket svakako NE!!!

Pq4bV.png

Najgore što nije bilo nikakvog upozorenja :dontunderstand:
Ja lično nisam mnogo oštećen , najviše koristim nalog na photobucketu, al' pošto su oni verovatno krivci za ovakvu brljotinu, sve slike sa photobuketovog naloga sam ponovo bekapovao... za svaki slučaj

Ne verujem da će na ovome ostati. oštećeno je mnogo korisnika!
Nije im prvi put

In July 2010 TinyPic blocked access to the site to users from Argentina, cutting off thousands of users to access, view or delete their stored images. As of August 2010, no statement has been released from TinyPic nor any of the numerous users' questions replied, instead a sign appears upon accessing the website inviting users to join PhotoBucket, but without giving any solutions for the users' stored images and videos.[3]
Mislim šta ih briga za korisnike iz Srbije, Argentine, ili iz Zimbabvea
Korisnici iz USA, UK i iz Australije nisu oštećeni

ali još su prikačeni neki 'biseri' koje sam potoshupovao :eek:
(ranije pre par meseci)

scbcwo.jpg

(shumadija - XP :rotf: )

@fox sad u onim temama ti se vide slike , to im je bio kurc-shluss na serveru :eek: :pop3:

jedino je poželjno da se kače kao thimbnailovi , ovako se pola sata učitavaju ;)
(ili stavi veće slike u SPOILER tag :rtfm: ipak je 300 kb naviše po slici
previše da ga vuče i server pa i klijentski brovser ;) )

Poslednja izmena:
Slike se vide zato što se sada izvinjavaju.
Kao... sve je bilo iz najbolje namere :D

We heard from many of our users in regards to these changes and we appreciate your feedback. Tinypic has restored linking to your images and enabled uploading. Please rest assured no content was removed from the site. We tried to notify users on Tinypic and requested they move their content to Photobucket. Unfortunately this messaging was insufficient and has taken many of our users by surprise and we apologize. Our intent was to begin combining some of the best features of Tinypic and Photobucket, thereby offering users a better experience. Any changes in the future will be better communicated. Once again, we apologize for the inconvenience.

Pazi vide se,sta sad to treba da znaci :think: .Djuken sto se tice slika postovao sam ogranicenje rezolucije na krsti ,a i ja imam 1mb/s pa ako se meni sporo ne ucitava onda sta da kazem,pretrazivac igra ulogu a i dok ti procitas prvi post sve je vec ucitano,mislim na onu temu pc glass case. Kada jednom otvoris sledeci put su slike vec ucitane,cache je cudo. Thumbnail-ovi nisu losi ,ima ih image shuck i krsta al sad nizam siguran u br. slika koje mogu da uploadujem na krsti,vec mi house md slike zauzimaju dosta :) ,malo mesta ostalo

Nego nesto mi je palo na pamet,kako oni znaju odakle sam ja,prvo mislim da nisam unosio zemlju ,photobucket trazi (ako je tako stavicu SAD,sta me briga) ,ako proveravaju preko mail naloga posto mi je user na tiny bio mail (opet napravicu neki gde cu ja kao biti u americi ako trazi regional code),a ako je u pitanju lociranje ip-a i to mogu da sredim ip changerom,pa da vidimo ko ce koga da z******:hahaha: oni mene il ja njih.

Image shuck mi deluje ok,a i "brend" je ,mislim da imaju i slideshow opciju to mi se dopada.

Poslednja izmena:
Nego nesto mi je palo na pamet,kako oni znaju odakle sam ja,prvo mislim da nisam unosio zemlju ,photobucket trazi (ako je tako stavicu SAD,sta me briga) ,ako proveravaju preko mail naloga posto mi je user na tiny bio mail (opet napravicu neki gde cu ja kao biti u americi ako trazi regional code),a ako je u pitanju lociranje ip-a i to mogu da sredim ip changerom,pa da vidimo ko ce koga da z****** oni mene il ja njih.
opsezi ip adresa se dele po provajderima , (i nešto su pri kraju)
i ima neki ICAN registar i tačno se zna iz kog ip opsega je u kojoj zemlji :think:

http://penrose.uk6x.com/

Prilozi

• ipv4_address_consumption_may_2010.png
    ipv4_address_consumption_may_2010.png
    84,7 KB · Pregleda: 2

Back