tinitus

• Začetnik teme Začetnik teme tin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tinitus se ne leci nego se leci ono sto ga izaziva,to je dakle simptom neceg drugog.Posto ne znam koliko imas godina,pretpostavicu da si mladjeg uzrasta pa cu ti reci da moras kod lekara,otorinolaringologa na pregled usiju,moras da uradis audiometriju da bi se odredio kakav je tvoj sluh.Prvo da se vidi da nemas neku infekciju koja to izaziva,ili da nije nastupilo iz nekog razloga ostecenje sluha(povreda bubne opne,npr).Ili ti se nakupio cerumen(usna mast) u kanalu pa treba da ti se ociste usi.
Uglavnom da skratim,nema leka kog ces kupiti u apoteci i popiti na svoju ruku.
Veliki pozdrav!

Bio sam kod lekara, ali nista. Cak sam i na nekom laseru svakodnevno visio. Ogulio ne taj gospodin, a nikakve pomoci. Jedan tretman 25 eura, svaki dan. Bas nemoralno a nikakav pomak. Pisti vec dve godine bez prestanka. Cuo sam da je neizlecivo, ali ne mogu da verujem.

Pitam se, ima li tinitus veze sa sinusima? Imam slican problem vec dve ipo godine, a imam 31 godinu. Pre neki dan, zabolese me sinusi, bas jako. Naparavah se dva tri dana sa bosiokom i koristio sam marisol kapi. Sve ovo sam radio po prvi put iako duze vreme ima probleme sa sinusim kje uglavno lecim lekovima. Odjednom, pistanje u usima se smanjilo, skoro da ga i ne osecam. prosto neverovatno. Videcu koliko ce da traje. Nadam se zauvek, he he. Ali prosto ne mogu da verujem, nikada ovoliko dugo u kontinuitetu mi nije pistalo. Ako se stanje promeni javnucu, a ako ne eto resenjaaaaaaa. Poz

Back