tinejdžerski pogled na 20-te godine

Master_Chief:
kad se setim kad sam bio manji,pa kad kazu neko ima 18,19 ili 20 godina,to je meni bilo bash motjno,jer su tada svuda ishli,vozili kola,ludirali se,i evo danas,mislim se u sebi,imam 20 ja sam sad jedan od tih koji su mi bili idoli kad sam bio mali,i onda mi prodje kroz glavu,jbt al sam omatorio,gledam one klince od po 10,11 i 12 godina,njima najveci problemi su o kompjuterskim igricama ili neke sitnice...a na drugu stranu gledam ove shto su stariji od 25 pa na vishe pa se mislim dal cu imati vremena da zavrsim skolu,da se ozenim kupim kucu i auto i da imam decu,nekako malo vremena...
Овом човеку морам да се захвалим. Данас цео дан пише постове који се потпуно поклапају са мојим мишљењем... само још да почне да пише тамноплавим словима и ја не морам ни да мрднем :D

Master_Chief:
kad se setim kad sam bio manji,pa kad kazu neko ima 18,19 ili 20 godina,to je meni bilo bash motjno,jer su tada svuda ishli,vozili kola,ludirali se,i evo danas,mislim se u sebi,imam 20 ja sam sad jedan od tih koji su mi bili idoli kad sam bio mali,i onda mi prodje kroz glavu,jbt al sam omatorio,gledam one klince od po 10,11 i 12 godina,njima najveci problemi su o kompjuterskim igricama ili neke sitnice...a na drugu stranu gledam ove shto su stariji od 25 pa na vishe pa se mislim dal cu imati vremena da zavrsim skolu,da se ozenim kupim kucu i auto i da imam decu,nekako malo vremena...
same here...samo sto mene jos veca panika hvata od buducnosti kad pomislim sta sve moram ili bi bar trebalo da uradim :neutral: :)

blah...
kad pomislim na te godine...pa kao da mi zivot staje...a bykvalno si tek na pochetq y tim godinama...
i ja se plashim zivota od 20-e pa nadalje...
svi kao ne znajy da li tje yspeti da stigny da yrade sve ono shto sy isplanirali a ja eo 16-a i neam nishta planirano...i onda se pitam da li imam vremena da planiram da li to treba sada yraditi i da li yopshte vredi bilo shta planirati...
sve sam nekako nezainteresovana za ty bydytjnost...nego ono neka ide sve svojim redom bez ikakvog planiranja ynapred...a kad mi neko pomene starost i neq bash daleq bydytjnost...na to i ne obratjam paznjy jer sam nekako ybedjena da je netjy dochekati...bzvz...

ma blizu je to...i ono ja sam odgovoran lik tako da nemam tripove da ce posle nesto mnogo da se promeni....samo sto cu ziveti od svog rada...dobro bicu vise samostalan...al ono roditelji ce uvek biti tu da pomognu.....

a ako pocnem da studiram ...hmmmm jos 4 5 godinica NE RADJENJA I JELA HLEBA ZA DZ

Banshee:
same here...samo sto mene jos veca panika hvata od buducnosti kad pomislim sta sve moram ili bi bar trebalo da uradim :neutral: :)

Setih se stiha od fenomenalne stvari "Talk" od Coldplaya koja je ba$ za tebe "I'm so scared about the future and I wanna talk to you"

a za vas ostale sexy cice ide od Miroslava Ilicha "Hej godine mlade, hej godine lude, tinejdzerke sKrste sa cLickom se blude. Devojchice moja, vesela i mila.. itd
:)

А зато ја... Имам 14-15 година и не размишљам уопште о томе како ће ми бити кад будем имала 20+ али чујем да није толико лоше ха ха :o)... мада добро имам брата који сад завршава средњу и није му уопште лако... тако да ћу да живим и поживим ове моје годинице... а вама људи срећно :o)...

Back