Tinejdzerski filmovi

Northerian

Ističe se
Banovan
Poruka
2.145
Gledate li ih, sta mislite o istim?

Ja mislim da su srannje! :whistling:

Npr, Tvajlajt: Odgledao sam (jedva) prvi deo, i ostao..... zgrozen! Ne kapiram cemu toliko proseravanje.
1. Vampiri ne svetle na suncu, sunce ih ubija, ovaj film ocigledno kvari mit o njima.
2. Nema epskih bitaka izmedju vampira i vukodlaka, kao npr. u Underworld serijalu, koji je verovatno cak i sniman sa manjim budzetom.
3. Zasto su glavni glumci tako seksipilni, bez bubuljica, pravilnih crta lica, u filmu gotovo da nema ruznih ljudi (ovo vazi za vecinu holivudskih filmova)?

filmovi su pravljeni za devojcice i decake (koji ce u jednom momentu svog zivata zeleti da budu devojcice) do 16 godina...naravno da ne bi bilo zanimljivo da se vataju neki gabori u filmovima, uzmes lepotane, pricu o ljubavi vatanje, suza ovde suza tamo, neku srceparajucu pesmu i eto ti pravi hit za tinejdzere. :mrgreen:

Odličan crtani!Blago rečeno sam oduševljen...
princess-mononoke-DVDcover.jpg

Gledate li ih, sta mislite o istim?

Ja mislim da su srannje! :whistling:

Npr, Tvajlajt: Odgledao sam (jedva) prvi deo, i ostao..... zgrozen! Ne kapiram cemu toliko proseravanje.
1. Vampiri ne svetle na suncu, sunce ih ubija, ovaj film ocigledno kvari mit o njima.
2. Nema epskih bitaka izmedju vampira i vukodlaka, kao npr. u Underworld serijalu, koji je verovatno cak i sniman sa manjim budzetom.
3. Zasto su glavni glumci tako seksipilni, bez bubuljica, pravilnih crta lica, u filmu gotovo da nema ruznih ljudi (ovo vazi za vecinu holivudskih filmova)?

Kako nema ruznih ljudi...vidi ovu avetinju...
kristen-stewart-pic.jpg

Back