(Tinejdzeri) Zurke

Pa mi to redovno radimo! Okupimo se ili kod nekog, u skolskom ili u parku... Slazem se da toga nema mnogo danas, ali treba se truditi. Zasto cekati 12 sati da izadjes u klub kada mozes vec od 9 da se zakoves sa ekipom pa da samo lepo nastavis... ;)

Ja volim zurke iskljucivo u kuci/stanu nevolim ove po klubovima,ja neslusam sta je sad da kazem "moderno" slusam Rock `n` Roll,punk,Tresh metal...a to se retko pusta po klubovima - NIKAD
Obicno se dogovorimo par dana ranije svi donesu alkohol,cigare svako koliko moze izbacimo matorce i udri!
U poslednje vreme bas cesto idem pa nekad i 3 puta nedeljno....tako da mi je odlazak u skolu veseo veoma :p

:per:

Jel volite zurke?

Kakve zurke volite? :per:

Na kakve zurke idete?

Koliko cesto idete? :lol:

Sta bi ste promenili na istim ? :think:

Volim, volim, volim, volim zurkeee-e-eee-ee. Proslog ljeta - zurke na plazi danju, prskanje, pena, kokteli, onda trk do sobe na prevlacenje tacno na vreme kad pocinje nocna zurka na plazi, kupanje, martini i jos ponesto ako smo dovoljno pijani. I spavanje na plazi kad nemamo snage da se oteturamo da odspavamo tih par sati do podneva. Takve zurke volim.
Idem na zurke na koje idu ljudi koje znam, zanimljivi ljudi.
Jednom nedeljno, ili vise leti, jer, znate vec, tad vladaju skroz drugacija pravila...
Ponekad drustvo, ponekad muziku, ponekad trajanje, a nekad, onako redje, zurke (cak i one od kojih nisam puno ocekivala), ispadnu bas savrseno i na njima nista ne bih htela da promenim.

Back