Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ali pazi na svim forumima je otprilike takva prica.
recimo, jedni se zalazu za nesto, drugi to pljuju, i pra je uzdrzanih...
ali ipak svi volimo forum :wink:
ali pazi na svim forumima je otprilike takva prica.
recimo, jedni se zalazu za nesto, drugi to pljuju, i pra je uzdrzanih...
ali ipak svi volimo forum :wink:
mislim da nema odredjene muzike koja se slusa...slusa se sve-od narodnjaka do heavy metal...to je pitanje ukusa,kao i sve drugo,od muzike,preko oblacenja,ukusa hrane,pice,devojaka,momaka... valjda kapirate
mislim da nema odredjene muzike koja se slusa...slusa se sve-od narodnjaka do heavy metal...to je pitanje ukusa,kao i sve drugo,od muzike,preko oblacenja,ukusa hrane,pice,devojaka,momaka... valjda kapirate
heh, gde zivimo stvarno... iznad mene se redovno slusha grchka narodna muzika a kad dodje vreme ispita i kad uvek isti studenti iznajme stan pored mog, pushtaju Cece,Bece i Mece... Onda im dodjem ja, a kad ja dodjem izbije treci svetski rat jer im pustim AC/DC na shta najvishe kidishu i eto. Nastade muzichki rat. Olovne kugle se kotrljaju i ispushtaju na pod odozgo. A ovi koji idu direkt sa fronta napanje svoje Bece, Mece i Cece i tandrche sa nechim po radijatoru... Chitav orkestat nastade, mi komshije gradimo buducnostPp
I zamislite posle josh imaju muda da dodju i traze malo brashna, shecera a mrze ih da odu u supermarket koji je bukvalno chim izadjesh iz zgrade malo na istok(: