Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolji je moj drug ETF-ovac koji je onako stidljiv i tipično socijalno neprilagođeni nerd, otišao na doktorske studije u inostranstvo i pošto nije nikoga znao tamo, otvorio Tinder account jer mu je neko tamo rekao da je to odličan sajt "za upoznavanje".

Onda me zvao zgrožen da mi objasni da to uopšte nije "sajt za upoznavanje". xD

Najbolji je moj drug ETF-ovac koji je onako stidljiv i tipično socijalno neprilagođeni nerd, otišao na doktorske studije u inostranstvo i pošto nije nikoga znao tamo, otvorio Tinder account jer mu je neko tamo rekao da je to odličan sajt "za upoznavanje".

Onda me zvao zgrožen da mi objasni da to uopšte nije "sajt za upoznavanje". xD
Znaci da ne gubimo vreme? :lol:

U zivotu nisam bila na Tinderu niti na Badoo-u ili kako se vec zove ali imam dve drugarice koje su koristile...
Po njihovim recima u 98% slucajeva ljudi hoce samo seks...ili virtuelni seks i nista vise...
a u onih 2% moze da naidje i neko ko zeli i drugu vrstu konekcije...
ah da i rekle su da je prepuno ozenjenih likova i udatih zena koje i licno znaju iz grada...
meni se sam koncept ne svidja...pricas sa njih 10 u isto vreme...mislim...to je kao da gledas 10 filmova u isto vreme...nisi zaista posvecen ni jednom...

takodje se stvara navika...i obicno ti ljudi koji su koristili cim zapne u vezi i braku...opet se malo loguju na te aplikacije...muvaju se i tome slicno...
sve u svemu...neka hvala

Legitiman način za upoznavanje ljudi (iliti žena, iz moje perspektive). Prilično se uklapam u tu priču o manjku vremena nakon završenog faksa i pronalasku posla, tako da mi je ovo prilično normalno. Činjenica je da se kod nas još uvek na to gleda kao na neki tabu, i da se ljudi neretko iznenade kada čuju da imam tinder. Rekao bih da je u inostranstvu to malo normalnije, devojke su slobodnije i češće su mi se javljale dok sam živeo preko. Kod nas ga devojke često koriste samo da bi bustovale Instagram profil i navukle još kog pratioca. Sve u svemu, neke sa kojim sam se mečovao sam i video uživo. Sa nekima je bila samo kafa, sa nekima i nešto (malo) više.

Back