Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
40.596
Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
Ne znam
Imam otpor prema tinderu
Jesam pokušao da se snađem tamo ali mi to nije izgleda prava opcija
Znam primer gde su se uspešno našli dvoje

Ne znam ŠA mi je činiti
Mislim da cu morati da raspišem tender za mene, ako neka hoće olupinu :hahaha:

Iskustva, mišljenja?
To ti je sve prevara.

Evo ja da napišem. Već neko vreme slušam o tim sajtovima, ali nisam bila zainteresovana. Međutim, u subotu išla na planinarenje i iza mene dvoje mladih ljudi, oko 27 godina, zagrljeni, i priča ide... posle planinarenja sedimo u busu čekako ostatak ekipe i ja ukapiram iz razgovora da su se upoznali preko tindera. Pitam ih da mi kažu, da, kao, jeste upoznali smo se pre samo par meseci. E sad, malo sam bila začuđena jer sam mislila da uglavnom stariji ljudi to praktikuju ili oni koji su manje atraktivni, jer njih dvoje izgledaju skoro pa savršeno za svoje godine, mladi, zdravi, sportski tipovi itd... I onda mi oni ispričali svoja iskustva. Oboje su imali oko 10tak sastanaka uživo, ali im niko nije odgovarao. Kažu, čim su završili faks, nema više društva, nikoga ne viđaš, njima je to sasvim normalno da idu na tinder. Ona stavila slike sa planinarenja, njemu se to svidelo, itd...

Mene to zagolicalo, pa sa otvorila nalog sa par bzvz informacija, par slika gde se baš i ne vidim nešto, samo da bih videla koji se profili javljaju :). Za jedno veče mi se otvorilo pa barem jedno 200 osoba u krugu do 10tak km... međutim, shvatih tad par stvari o sebi. JEdna je... meni je malo ta profilna slika, u prncipu mi se ni jedan muškarac ne svidi na slici. A drugo, osećam se kao da me je neko preveo u neku SF zonu, kada jbt ljudi klikću na profile, traže tako osobu kao da idu da kupuju majicu i slično... nekako mi dehumanizovano? Ali to je neki početan utisak, šta znam... Možda samo pripadam nekom drugom vremenu.

To ti je sve prevara.
evo sad sam ti navela par koji su tamo upoznao.

Ortak je tako upoznao fantasticnu zenu, taman se poklopili po svemu ALI ....

glupan dosao kod nje i zagledao se u cerku, pa ga ova snimila, pa se pravila looda i naravno nisu zajedno.

Malo je to sa "skrolovanjem" levo - desno kao na stocnoj pijaci gledas simentalku pa malo zvonara pa malo sarulju pa malo rogonju ...
novo doba nova pravila trazenja partnera
Nema tu mesta za osudu samo za nerazumevanje brzog novog stila zivota
Naravno da postoji mogucnost greske da neko ko nije fotogenican uzivo izgleda 10x bolje
zato treba citati i ono malim slovima tipa hobi, voli, ne voli, zanima je/ga...
a ne da je akcenata samo na sissama :kez:

Evo ja da napišem. Već neko vreme slušam o tim sajtovima, ali nisam bila zainteresovana. Međutim, u subotu išla na planinarenje i iza mene dvoje mladih ljudi, oko 27 godina, zagrljeni, i priča ide... posle planinarenja sedimo u busu čekako ostatak ekipe i ja ukapiram iz razgovora da su se upoznali preko tindera. Pitam ih da mi kažu, da, kao, jeste upoznali smo se pre samo par meseci. E sad, malo sam bila začuđena jer sam mislila da uglavnom stariji ljudi to praktikuju ili oni koji su manje atraktivni, jer njih dvoje izgledaju skoro pa savršeno za svoje godine, mladi, zdarvi, psortski tipovi itd... I onda mi oni ispričali svoja iskustva. Oboje su imali oko 10tak sastanaka uživo, ali im niko nije odgovarao. Kažu, čim su završili faks, nema više društva, nikoga ne viđaš, njima je to sasvim normalno da idu na tinder. Ona stavila slike sa planinarenja, njemu se to svidelo, itd...

Mene to zagolicalo, pa sa otvorila nalog sa par bzvz informacija, par slika gde se baš i ne vidim nešto, samo da bih videla koji se profili javljaju :). Za jedno veče mi se otvorilo pa barem jedno 200 osoba u krugu do 10tak km... međutim, shvatih tad par stvari o sebi. JEdna je... meni je malo ta profilna slika, u prncipu mi se ni jedan muškarac ne svidi na slici. A drugo, osećam se kao da me je neko preveo u neku SF zonu, kada jbt ljudi klikću na profile, traže tako osobu kao da idu da kupuju majicu i slično... nekako mi dehumanizovano? Ali to je neki početan utisak, šta znam... Možda samo pripadam nekom drugom vremenu.

evo sad sam ti navela par koji su tamo upoznao.
U kom smislu otvorilo, imala si 200 matcheva?

Cilj tih sajtova za tzv upoznavanje ili kontakte je da izvuku sto vise para,ako se neko mozda spoji ,to je ravno cudu.

@Paula to sto si opisala su najcesce botovi koji rade za njih i samo klikcu i navlace korisnike .
pa ne slažem se sa tobom. mislim, ono što sam čula od ljudi je da to jeste savremeni način upoznavanja. I njihovi prijatelji tako upoznaju. Čak sam čula od komšinice da je njena kuma tako upoznala svog muža. Dakle, činjenice pokazuju da to jeste za neke ljude sasvim uspešan metod.

Verovali ili ne postoje i "forumaski" bracni parovi :heart:

i sve sto uz to ide ... nemojte da ste ko ja "ograniceni" na neko proslo bolje lepse vreme

nemoj da zavidite MLADOSTI
pa jeste, ima tema i o forumašima :), ali je ovo sad tema o tinderu :)

pa ne slažem se sa tobom. mislim, ono što sam čula od ljudi je da to jeste savremeni način upoznavanja. I njihovi prijatelji tako upoznaju. Čak sam čula od komšinice da je njena kuma tako upoznala svog muža. Dakle, činjenice pokazuju da to jeste za neke ljude sasvim uspešan metod.

pa jeste, ima tema i o forumašima :), ali je ovo sad tema o tinderu :)
Aha ,da i koliko su para potrosili dok se upoznali …ne verujem danas nikome .

i hebote alal kuckas brzo @Paula ... kao da si stenograf u sudu :mrgreen:
pa kada sam za kompom... hehe

Aha ,da i koliko su para potrosili dok se upoznali …ne verujem danas nikome .
pa ti možeš da ne veruješ. radi se o besplatnoj aplikaciji. ja iznosim ono što su činjenice. Kao i svi drugi sajtovi, i oni moraju da zarađuju, to radi i fejs, i insta, pa i vajber, itd... Ali je fenomen savremen i funkcioniše. Moćda se samo ne krećemo u krugu ljudi za koje je to normalnost. Ono što je meni bilo interesantno, to dvoje koji su se tako upoznali njima je to najnormalnija stvar, jer i njihovi prijatelji tamo imaju profile.. Na moja neka skeptična pitanja oni su me pogledali onako malo čudno... I inače u životu, ako mi nešto ne kapiramo ili ne verujemo, ne znači da to ne deluje.

pa kada sam za kompom... hehe

pa ti možeš da ne veruješ. radi se o besplatnoj aplikaciji. ja iznosim ono što su činjenice. Kao i svi drugi sajtovi, i oni moraju da zarađuju, to radi i fejs, i insta, pa i vajber, itd... Ali je fenomen savremen i funkcioniše. Moćda se samo ne krećemo u krugu ljudi za koje je to normalnost. Ono što je meni bilo interesantno, to dvoje koji su se tako upoznali njima je to najnormalnija stvar, jer i njihovi prijatelji tamo imaju profile.. Na moja neka skeptična pitanja oni su me pogledali onako malo čudno... I inače u životu, ako mi nešto ne kapiramo ili ne verujemo, ne znači da to ne deluje.
Nista nije besplatno ,koristio sam to pre par godina ,cisto sam hteo da vidim kakva je prevara u pitanju .
Ako je aplikacija tj program besplatan ,ne znaci da je i sama usluga toga besplatna.

U kom smislu otvorilo, imala si 200 matcheva?
ma ne 200 mečeva hehe, već ono ponuda za pregled... ja sam naivno verovala da tamo ima par ljudi. međutim... za to jedno veče koliko sam išla, bio je 1 meč, neki programer i kada je rekao gde živi, shvatih jbt da mi je komšija... pa sam se povukla dok ne razmislim da li ja uopšte želim tako nekog da upoznajem...

Ne znam
Imam otpor prema tinderu
Jesam pokušao da se snađem tamo ali mi to nije izgleda prava opcija
Znam primer gde su se uspešno našli dvoje
ako imaš otpor... ne verujem da uspešne stvari nastaju uz otpor :)
Ne znam ŠA mi je činiti
Mislim da cu morati da raspišem tender za mene, ako neka hoće olupinu :hahaha:
ahahahaha, budući da te malko poznajem, rekla bih da propuštaš prilike .. da ne reaguješ na vreme.

Iskustva, mišljenja?
Goriš a?

A mrtva ladna kao i ja....

Ortak je tako upoznao fantasticnu zenu, taman se poklopili po svemu ALI ....

glupan dosao kod nje i zagledao se u cerku, pa ga ova snimila, pa se pravila looda i naravno nisu zajedno.

Malo je to sa "skrolovanjem" levo - desno kao na stocnoj pijaci gledas simentalku pa malo zvonara pa malo sarulju pa malo rogonju ...
novo doba nova pravila trazenja partnera
Nema tu mesta za osudu samo za nerazumevanje brzog novog stila zivota
Naravno da postoji mogucnost greske da neko ko nije fotogenican uzivo izgleda 10x bolje
zato treba citati i ono malim slovima tipa hobi, voli, ne voli, zanima je/ga...
a ne da je akcenata samo na sissama :kez:
Dosao kod majke a zagledao se u cerku?
Eto, toliko o Tinderu i slicnim sajtovima gde se ljudi bas “upoznaju”.

Iskustva, mišljenja?
Dosadno je pomalo. Usiljeno.

Iskustva, mišljenja?

Nemam pojma o tim sajtovima ali je drugaricina ćerka rekla da je Tinder velika katastrofa i ružno komentarisala kao Resteficken

Dakle reste su ostaci
A ficken je ebannje

Pa sad

O upoznavanju online mislim sve najgore
Sociopati
Psihopati
Narcisi

Back