tina maze i blanka vlasic .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Tema je lijepe sportasice . Prva je slovenska skijasica a druga hrvatska skakacica u vis . Ima ih lijepih i nisu sve testosteronske bombe . Inace najsexy zenski sport mi je odbojka ali nemam racionalno objasnjenje za to . Jese li vi sta trenirale i koji vam je najsexy zenski sport ?

Jelena Isinbajeva prvo pa onda sve ostale...

O376450-28eb5.jpg

Tema je lijepe sportasice . Prva je slovenska skijasica a druga hrvatska skakacica u vis . Ima ih lijepih i nisu sve testosteronske bombe . Inace najsexy zenski sport mi je odbojka ali nemam racionalno objasnjenje za to . Jese li vi sta trenirale i koji vam je najsexy zenski sport ?
nekako sam im bas dugo davo sanse i ne vredi odustao sam od sportasica, nisam u fazonu e daj bar jednu da iskopam sexy lepu

Za moj ukus, klizanje.

I odbojka daje izvajano telo, ko voli visoke devojke.

Za moj ukus, klizanje.

I odbojka daje izvajano telo, ko voli visoke devojke.
Тај сам.:mrgreen:
Уствари жена ми је та, преко 10 година у ЖОК Војводина.
А и мање су повреде, свака екипица на својој половини терена, нема лактова, подметања ногу, саплитања, гурања... и падови су хуманији.

Тај сам.:mrgreen:
Уствари жена ми је та, преко 10 година у ЖОК Војводина.
А и мање су повреде, свака екипица на својој половини терена, нема лактова, подметања ногу, саплитања, гурања... и падови су хуманији.

od odbojke se raspadnu zglobovi, barem muske, brat mi je bio reprezentativac, kad je zavrsio karijeru, godinama ga je krpilo po zagrebu

od odbojke se raspadnu zglobovi, barem muske, brat mi je bio reprezentativac, kad je zavrsio karijeru, godinama ga je krpilo po zagrebu
Зависи.
Ако си нпр на мрежи и у дуел игри некада долази до повреда зглобова прстију и шаке, тј техничар, коректор и блокер, ови даље од мреже су безбеднији.

Kada sam pocinjala da treniram Dzenifer Kaprijati mi je bila mnogo slatka, ne znam sta mi bi...mojoj mami Kris Evert:lol:...danas mi je lepa Ana Ivanovic, lepa mi je Sarapova, elegantna bolje receno...

Dopada mi se Karolina Kostner, Beatris Rekari (ako se tako cita uopste:lol:), Kim Yu - Na, mislim da tako bese, takodje klizacica kao Karolina...

Back