Tacno bi i mene ubili da sam poceo da youtuberisem...jer mi se svasta desava a ovako me mrzi da nosim mobilni , pa ga nikad i ne nosim...
Ali da nosim, npr stane bus tacno pored tuce koja se desava, skinuli ili pocepali , majce, to nisam video , ali onda su koristeci neke kuke pocepali jedan drugom obraze....e to niste videli skoro, kad jedan drugom rascepaju obraz sa unutrasnje strane, to se spolja vidi kao da si skelet kome visi pola koze sa lica, kao neko svemirsko bice i tek onda krece zesci fajt...a vrucina,a deca se pustila iz skole, pa gledaju i snimaju i komentarisu , i kad sve to uhvatis u video , to je horor i gledanost...imas sve u videu , ali ce i jedan i drugi da te gledaju mrsko...i iako u ovom slucaju posto su buzdovani bez korena, nema neke velike pozadinske pretnje...ima kad ima..
Ali kad obojica shvate da ce izgledati kao skeleton sa zasivenim ustima do usiju , onda je krenula zestoka tuca kakvu skoro niste videli, ne patos udarci , nego kidanje svega sto mogu da pokidaju na onom drugom...To se ne vidja u realu kod tuca, iako je ovo real tuca...Usput policija je manje od 1000 m odatle...ali nije smetala do kraja tuce...Sto je najgore ja nisam ukapirao ko je pobedio...toliko su se iskasapili da su na kraju onemocali obojica..a krvi do kolena..mislim obliveni su krvlju skroz nema toliko na zemlji nego lije iztih delova usta sto su pokidana...
Sigurno ne smes da snimas kad tri mladica besna sto ih je neko ponizio nose pistolj ulaze u bus, tamo ja i devojcica, i drze pistolj spusteno , to je sreca, razmislja taj sto ima pistolj da li da startuje ribicu , ali vidi da ja pokazujem da je moja iako ne sedimo jedan pored drugog i odustaje..ali silazi na mestu koje ce biti obracun...e dalje ne znam, jer ja nisam sisao...
Jedino ako postoji nesto da kamerica bude mala pa da je nakacis na kacket a da daje 480 720p jedino tako moze...