Tiktoker razbesneo Srbiju porukom o vojnom roku: "Odakle vam ideja da želim da uzmem pušku i branim zemlju?"

To je drugo, delikt ali ne i ratni zločin. Silovanje u ratnoj zoni koje jeste ratni zločim je američki vojnik izvršio poslednji put pre desetak godina u Afganistanu.

Pa ti pročitaj. Albanke su masovno silovane od srpskih vojnika, to su ti podaci UNHCR.
Samo zato što nema zvaničnih podataka ne znači i da se ne dešava. (BTW, bio je slučaj u Japanu o kome se pisalo)

ja o ovome nisam čitao niti sam video ikakvu evidenciju.
Sto ti toliko mrzis NATO?
Sta su ti lose uradili?
Da ti nisu prevrtali zenske po kuci?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mahmudiyah_rape_and_killings
Evo u Iraku, glavni odgovormi je osuđen na doživotnu, ostali po 20, 30 godina robije.
U Vojsci Srbije se za silovanje nije nikad odgovaralo, nijedan njen pripadnik nije ikad pozvan na odgovornost za silovanje.
Raspravljate sa velikobugarinom iz Dimitrovgrada (Caribrod), tamo je mobilisan 42. bugarski puk koji je svojim zločinima u Surdulici za vreme okupacije tokom Prvog svetskog rata izazvao Toplički ustanak. Obožavalac ustaše Vanče Mihajlova koji ne prestaje da pljuje po Srbima:

E8A15079-05A5-460A-84F6-036221118855.jpeg

B269755E-4689-488C-AE1F-2B4C95D2C5CC.jpeg

Ma nisu mu Srbi oteli ženu jer nema, a čovek sanja sanstefanska bugarska carstva pa pljuje li pljuje po Srbima.

Pogledajte prilog 1611931
Pogledajte prilog 1611932
Е, братко, знаеш ли како се прави бугарска торта?
Лако, направиш обичну торту па кад буде готова окренеш је наопако и забијеш јој нож у леђа. :mrgreen:

Е, братко, знаеш ли како се прави бугарска торта?
Лако, направиш обичну торту па кад буде готова окренеш је наопако и забијеш јој нож у леђа. :mrgreen:
Ovaj je na steroidima. Najveći Velikobugarin na Krstarici.

Zanimlivo.
1991.kada je moja generacija poslata na ratiste rekli su tako treba.Vi ste obuceni i mladi i treba da branite zemlju.
Sada sa 52.opet smo mi idealni za ratiste da nam omladina ne gine.
A sta ima da brani decko od 20 godina,aj mi reci 70 posto njih nema decu ni zenu, mozda jesu sposobniji za ratovanje, ali koja je logika da mladic od 20 godina izgine u ratu i ne prozivi mladost,a da se sacuvaju neki ljudi koji su presli 40+ godina koji ce zahvaljujuci zrtvi mladjih doziveti starost?
Inace sto se tice vojske treba da se ide barem ovih 2,5 meseca nije mnogo.

Ali zato Nenad kao gorljivi bugarski patriJota nekako ima prava da Srbima sugeriše da “nisu Srbi” nego “Bugari koji ne znaju da su Bugari” i da Makedonce naziva raznim pogrdnim imenima zato što nemaju namere da postanu Bugari…
A to je.

Bilo je ocigledno da je siptar ili tako neki lik iz pecine.

Sve to što je rekao taj tiktoker naveo bi vam i svaki od onih Rusa kojih su puni Beograd i Novi Sad. Isto važi i za mnoge druge ljude širom sveta.
Današnja generacija nije kao nekad spremna da bude topovsko meso pomahnitalom vođi.

Sve to što je rekao taj tiktoker naveo bi vam i svaki od onih Rusa kojih su puni Beograd i Novi Sad. Isto važi i za mnoge druge ljude širom sveta.
Današnja generacija nije kao nekad spremna da bude topovsko meso pomahnitalom vođi.
Зато САД хоће вођкињу на врху. :mrgreen:

Nemoj tako, otaaaaaaaadzbina zoveeeeee. :P

U svakoj državi na svetu se dezerteri i vojni begunci gone na sve moguće načine…

ovo je tragedija koliko je mlad naraštaj ispranog mozga

Sada me ne čudi onoliki broj članova ovde na krstarici koji nemaju osećaj za državu Srbiju
Ваљда и они морају у војску, нема дискриминације?
U Rusiju zna se
A svi ste vi nabili 50 godina u dupe i saljete tudju decu u vojsku!
Evo kako se u evropskoj Ukrajini rešava problem odbijanja služenja vojske za vreme rata:

Back