mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
sad pocinjemo na drugom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da me inspirisala Suzyna tema...
Sta je za vas jasan znak da je vrijeme za dijete?
Jel' cekate neke financijske ili stambene uslove?
Da dobijete posao ili budete otpusteni?
Da dobijete obecanje od muza (kojem vjerujete) da ce vam pomagati i podrzavati vas u teskim trenucima?
Ili vam je dovoljno to sto su vam pocele suziti oci kad vidite bebicu ili trudnicu?
Ili kad vidite odredjene tapete i odlucite da cete takve kupiti za buducu djeciju sobu?
Sta je u stvari ono cime vam postaje jasno da je doslo vrijeme da budete MAMA?
Uzivamo u poslu
A, ako budes cekala da se tvoja jaca polovina posveti emocionalnoj literaturi, Bogami ces se nacekati...![]()
zanimljiva tema, ja iskreno cekam da mi se javi, providjenjei za prvo...
u sustini se ne osecam jos spremnom. pogotovo sto mi je poslovni plan zivota malo zakocen i stvarno bih da barem krenem da se realizujem na tom planu, da mi prosto bude jasnije kuda idem, pa kad to krene, onda moze i bebac. i jos cekam da jos malo "odrastem" odnosno da doradim jos neke stvari u svojoj glavi. ne dozvoljavam da mi hormoni naredjuju (dzaba svoj deci sto su slatka:-D ne nosim ih kuci). a i ocekujem da se i ovaj moj malo vise iscima (kad ga budem videla da cita emocionalnu inteligenciju i kad bude samo krenuo da razmislja o nekim stvarima), pa kad provalim da je i on "odrastao" koliko treba mozda krenemo u tom pravcu.
=> bicemo matori roditelji:| jb.g vec kaskamo ka granicama 28-33 u njegovu korist