ti nisi za tu

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pricamo o prijateljima a on je meni najbolji prijatelj koji uvek zna sve.
Kuma zna skoro sve, i uspone i padove i krize
Ostali prijatelji znaju ponesto

E, da nisi kumu spomenula, pitala bih te: je l se ti zezaš il si ozbiljna?:D
Naime, moja mama je to uvek govorila - da joj je njen mužić najbolji prijatelj.
Ok...
ali, ne mogu prežaliti što je spletom životnih okolnosti ostala bez prave prijateljice - ima ih, ali je to sve nešto sa rezervom, ovo -ono
Zato često nije mene shvatala - moj trud, energiju, vreme koju sam ulagala u prijateljstvo.

Ja sam savršen i pravim selekciju dobrih ljudi koji će da cirkulišu oko mene?:lol: E,pa neće biti da je tako.Bar ja sebe ne vidim kao centar Svemira.

u tom slucaju su negde tvoji omanuli u vaspitanju

svako od nas je centar svemira za sebe
onda se tu nalaze roditelji, sestre, braca, partneri, deca, prijatelji, poznanici
ti si taj koji odredjuje ko ce cirkulise u tvom zivotu, ti odlucujes i niko drugi
ako je drugacije, onda nesto nije dobro
da li ces selekcijom da izaberes dobre, manje dobre, mnogo lose ljude, to ostaje na tebi
od nasih odluka zavisi kakvim cemo zivotom da zivimo
a sad ako zelis odgovori na temu, posto se nadam da sam ti razjasnila ono sto nisi shvatio

E, da nisi kumu spomenula, pitala bih te: je l se ti zezaš il si ozbiljna?:D
Naime, moja mama je to uvek govorila - da joj je njen mužić najbolji prijatelj.
Ok...
ali, ne mogu prežaliti što je spletom životnih okolnosti ostala bez prave prijateljice - ima ih, ali je to sve nešto sa rezervom, ovo -ono
Zato često nije mene shvatala - moj trud, energiju, vreme koju sam ulagala u prijateljstvo.

mozda jednostavno njoj nije ``predoredjeno`` da prjateljice na nacin na koji ih ti imas
mozda je ulagala, ali na kraju shvatila da je ulaganje bilo samo sa njene strane
verujem da kao sto neko nije predodredjen da ima decu, zivi u braku, isto nije predodredjen da ima bliske prijatelje

ja nemam prijatelja stecenog u detinjstvu
jednostavno na tom uzrastu nisam kliknula sa nekim sa kime bi bilo obostrano isreno i intenzivno
ali citav zivot imam prijatelje koji se u fazama zivota smenjuju
i to su bas iskreni odnosi, ali se dese neke stvari koje nas jednostavno razdvoje posle nekog perioda
i ni za jedno prijateljstvo ne mislim da je bilo pogresno, samo da je imalo rok trajanja
i kad taj rok prodje, na silu se ne moze nista
kad jedna vrata zatvoris, druga se otvaraju

mozda jednostavno njoj nije ``predoredjeno`` da prjateljice na nacin na koji ih ti imas
mozda je ulagala, ali na kraju shvatila da je ulaganje bilo samo sa njene strane
verujem da kao sto neko nije predodredjen da ima decu, zivi u braku, isto nije predodredjen da ima bliske prijatelje

ja nemam prijatelja stecenog u detinjstvu
jednostavno na tom uzrastu nisam kliknula sa nekim sa kime bi bilo obostrano isreno i intenzivno
ali citav zivot imam prijatelje koji se u fazama zivota smenjuju
i to su bas iskreni odnosi, ali se dese neke stvari koje nas jednostavno razdvoje posle nekog perioda
i ni za jedno prijateljstvo ne mislim da je bilo pogresno, samo da je imalo rok trajanja
i kad taj rok prodje, na silu se ne moze nista
kad jedna vrata zatvoris, druga se otvaraju

da, dobro si rekla, nije joj bilo predodređeno...
rano je sazrela, rano postala majka,...a izgledala je nadprosečno pa je bilo oko nje dosta ljubomore
vole je ljudi, ali se ona ne otvara
samo meni :heart:, kad sam dosadna, pa joj ne dam vrdati

pisala si i o tome - koliko znaju o nama
vidiš, ove moje dve ne znaju sve, nemoguće je to, kolko bi vremena trebalo...
npr...ne znaju da sam nekad ovde - znaš zašto?
Ubile bi me da znaju
razočarala bih ih
rekle bi: je l nemaš pametnija posla? Večito si dete! Stidi se - treba da napreduješ u karijeri, radiš nešto pametno!
Bolje da knjigu pročitaš za to vreme (bile bi u pravu...:zcepanje:)

e ne da mi se slušati to zvocanje

a mene evo ludo zabavlja činjenica da ne znaju
jer, jednom ću im reći...sigurno

sve lepo sto nam se u zivotu desi, kao da se nije desilo ako nemamo to sa kime da podelimo
i one manje lepe trenutke lakse podnosimo ako sa nekim ozemo o tome makar da pricamo
kakav je vas krug prijatelja, vecih i manjih, sa kojima delite takve momente
da li pravite selekciju ko je za koju ``priliku`` ili se isti krug vama bliskih ljudi nadje oko vas uvek kad zelite nesto da podelite
da li imate jedne prijatelje za decije rodjendane, slave i kucna okupljanja, a druge za izlazske, putovanja, adrenalinske momente..
kojim kriterijumima se vodite pa kazete - ti nisi, a ti jesi za tu

Ha, ja sam ti kao brat Srbin na pustom ostvu, kad opalim Klaudiju Šifer želim to sa svima da podelim, inače kao da je nisam opalio. :lol:

Nema pravila, umem da se dotaknem tih nekih dubina čak i sa kafanskim poznanicima, to je stvar trenutne inspiracije, nemam nekog posebnog prijatelja koji mi služi kao neki totem ispovedaonica. A za žurke i provod je uvek lako naći društvo, bitno je da se ima š čim, što bi rekao prika Di Lajt. :)

Back