Ponovicu svoj post- Ja mislim da bi srpski patriote veoma volele Thompsonove pesme,samo kada bi se izmenile pojedine reci... Vrhunac idiotizma je ono"Necu izdat ja,Boga nikada",za koju verujem da bi je svaki pravoslavac stavio na vrhu play liste...
Elem naravno da Thompson i Ceca nisu isto, prvi je zadrigla ustaska seljacina,koja se sada malo urbanizovala,dok je Ceca bila supruga najveceg sljama u istoriji Srbije,sovinistu i kriminalca,sa kojim je u potpunosti delila poglede na zivot... Ceca je za zivot Srbiji mnogo bitnija negoli Thopson za zivot Hrvatske..
Ukratno-Thompson je jedna smesna kreatura koja je ocigledno mnogo slusala neke power metalce 'ala' MANOWAR,pa resila da sve to uoblici na nekakav tradicionalno-katolicko -ispravni nacin,jer siroke narodne mase ne vole metal.
Muzika mu je smesna,kao i reci,potpuno ista situacija sa nasim glupovim cetnickim pesmama... Ne pominje klanje,ali takva muzika proizvodi mrznju prema susednom narodu,sto je i gore jer u stvari na politicki korektan nacin govori da je samo njegov narod Bogom dan da presudjuje sta je dobro ili lose u svetu...
Jednostavno ljudi su propustili citav jedan period istorije,i krivo im je sto nisu rodjeni u neko feudalno-vitesko vreme...