Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.367
Svaka roba ima svog kupca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nećeš je tako nazvati, ali će ti takav biti program. Kao bivši Mladen Schwartz, oličenje ustaše, pa mu se stranka zvala Nova Hrvatska Desnica (NHD)Ne davi glupostima
Sta si na kraju proslo posta upitao
Pa kako je moguce osnivanje Ustaske stranke ili bilo cega sa nazivom koje u sebi ima ustasluk
Ne smatraj vise onim što je jasno. Proustaska sprčija samo zvanicno prikrivena
Sasvim moguce...ne znam gde planiraju da natrpaju toliko ljudi.Realno, vrlo velike šanse su da dođe do sranja.
Zato se i ne prave koncerti za 500k ljudi nego napraviš 5 koncerata po 100k, ili 10 po 50k
To je organizacijska noćna mora
Tuđman je uvijel pokazivao izraziti respekt prema Titu, bez obzira šta ga je maknuo u hladovinu maloTudjmana da su budili tokom noci garantujem da bi uzvikivao: "Smrt fasizmu, sloboda narodu."
![]()
Ni ja. Gledao sam površinu, tamo ne stane 500k nikako. Ali znam da su uzeli i obližnji Bundek pa valjda će se nekako razvućiSasvim moguce...ne znam gde planiraju da natrpaju toliko ljudi.
On sigurno ima dobre pesme jer ne bi toliko naroda dolazilo.
Sve ovo ostalo sto ga prati mu je dodatna medijska podloga koja ga i oblikuje.
Verovatno se prosecan hrvat sa njim identifikuje.
Nisam objektivan, ali mislim da je to bezvrijedno smeće. I dam se kladiti da 80% njih na koncertu uopće nikad ne sluša MPTaOn sigurno ima dobre pesme jer ne bi toliko naroda dolazilo.
Sve ovo ostalo sto ga prati mu je dodatna medijska podloga koja ga i oblikuje.
Verovatno se prosecan hrvat sa njim identifikuje.
Tvoja tema govori o stanjuPa nećeš je tako nazvati, ali će ti takav biti program. Kao bivši Mladen Schwartz, oličenje ustaše, pa mu se stranka zvala Nova Hrvatska Desnica (NHD)![]()
Mislim da su mu pesme takvog sadrzaja iz limitiranog opusa.
On sigurno karijeru bazira na muzici za sire mase i otuda tolika popularnost.
Jer ista masa, ne bi ni dosla na koncert.
Sendvičari da bi došli tupsonu na koncert?Nisam objektivan, ali mislim da je to bezvrijedno smeće. I dam se kladiti da 80% njih na koncertu uopće nikad ne sluša MPTa
Zašto neka takva proustaška stranka ne dobiva izbore?Ne davi glupostima
Sta si na kraju proslo posta upitao
Pa kako je moguce osnivanje Ustaske stranke ili bilo cega sa nazivom koje u sebi ima ustasluk
Ne smatraj vise onim što je jasno. Proustaska sprčija samo zvanicno prikrivena
Pola litre vode na koncertu - 5 evrića.Kladim se da ce biti dosta vode u paletama iz Srbije i prehrambenih proizvoda. Ledo vec pise da se proizvodi u Republici Srbiji, nece top smetati fanovima na 40 stepeni.
Nikada nisam čula njegove pesme tokom letovanja u Hrvatskoj.Nisam objektivan, ali mislim da je to bezvrijedno smeće. I dam se kladiti da 80% njih na koncertu uopće nikad ne sluša MPTa
Pola litre vode na koncertu - 5 evrića.
Ima se može se
Postoji muzika koju volim i koju slušam, postoji muzika koju ne slušam ali poštujem i cijenim i postoji vrhunsko smeće koje zovem zbirnom imenicom "cajke": u to ide i MPT, i Karleuša i trep užasi. Uopće nemam pojma šta MPT radi (osim Čavoglava koje su jedine u kontekstu vremena imale smisla), i drago mi je da nemam pojmaNikada nisam čula njegove pesme tokom letovanja u Hrvatskoj.
Zapravo, retko kada sam čula hrvatske pesme.
Mnogo se zagrizlo u srpski turbo folk.
To vozite bez milosti.
Ne ti verovatno, ali too much je.
FrtiZašto neka takva proustaška stranka ne dobiva izbore?
Sad ćeš reći "Dobiva, HDZ su ustaše"![]()