Thompson sutra u Zagrebu – glazbeni spektakl ili povijesni zaborav?

Tudjmana da su budili tokom noci garantujem da bi uzvikivao: "Smrt fasizmu, sloboda narodu."

Tu%C4%91man_partizan.jpg

Ne davi glupostima
Sta si na kraju proslo posta upitao

Pa kako je moguce osnivanje Ustaske stranke ili bilo cega sa nazivom koje u sebi ima ustasluk

Ne smatraj vise onim što je jasno. Proustaska sprčija samo zvanicno prikrivena
Pa nećeš je tako nazvati, ali će ti takav biti program. Kao bivši Mladen Schwartz, oličenje ustaše, pa mu se stranka zvala Nova Hrvatska Desnica (NHD) :lol:

On sigurno ima dobre pesme jer ne bi toliko naroda dolazilo.
Sve ovo ostalo sto ga prati mu je dodatna medijska podloga koja ga i oblikuje.
Verovatno se prosecan hrvat sa njim identifikuje.

Ja cisto sumjam da se prosecni Zagorac, Slavonac, Istranin pa i dobar deo Dalmatinaca identifikuje u stihovima o Maksovim mesarima koji su njima totalno strani od geografije, mentaliteta pa nadalje. Ne identifikuje se ni dobar broj Hercegovaca i ovih iz Dalmatinske Zagore.

Mislim da su mu pesme takvog sadrzaja iz limitiranog opusa.
On sigurno karijeru bazira na muzici za sire mase i otuda tolika popularnost.
Jer ista masa, ne bi ni dosla na koncert.

Estrada ce uvek biti estrada. Hajp i prica oko koncerta samo pogoduje doticnom Tomsonu i njegovom bankovnom racunu. Ko hoce slusace, ko nece nece i zivot ide dalje.

Nikada nisam čula njegove pesme tokom letovanja u Hrvatskoj.
Zapravo, retko kada sam čula hrvatske pesme.
Mnogo se zagrizlo u srpski turbo folk.
To vozite bez milosti.
Ne ti verovatno, ali too much je.
Postoji muzika koju volim i koju slušam, postoji muzika koju ne slušam ali poštujem i cijenim i postoji vrhunsko smeće koje zovem zbirnom imenicom "cajke": u to ide i MPT, i Karleuša i trep užasi. Uopće nemam pojma šta MPT radi (osim Čavoglava koje su jedine u kontekstu vremena imale smisla), i drago mi je da nemam pojma

Back