Thompson kod pape u Vatikanu

Буразере побрко си нешто, најпознатији молер из западне Европе је савременик папе Војтиле, никако молерова реинкарнација није могао бити, ако верујеш у такве ствари.:lol:

Папа Јован Павле II, рођен као Карол Јузеф Војтила (пољ. Karol Józef Wojtyła) рођен је у пољском граду Вадовице, педесет километара од Кракова 18. маја 1920. године. Умро је 2. априла 2005.

Sta reci posle ovoga......:rotf::eek:

JOVAN%20PAVLE%20II_001.jpg

Требало би да бомбардујете Србе”. (Папа Јован Павле Други - Речи упућене председнику Клинтону током јавног појављивања у Денверу).

skot, nek gori

Pogledaj samo ko su najvatreniji katolici.Italijani,Spanci,malo Francuza,Hrvati i.....ovi indijanci iz Juzne Amerike.Videces, za 20 do 50 godina nece ih biti uopste.

Pošto se ova tema pretvorila u napucavanje katolika od dijela forumaša, jer je sva priča o Thompsonu i papi bila očito jako dobar marketinški trik, da onda i ja kažem koju na temu katolicizma.

Prijatelju, tvoj post sam uzeo da se nadovežem u nabrajanju, a ne jer mislim da i ti napucavaš katolike.
Ti si pokazao da si realan čovjek.

Naime osim spomenutih naroda, postoje još nekoliko vrlo brojnih koji su gotovo 100% katolici.
To su Portugalci i Poljaci.

A nije za odmet spomenuti i da se ovih dana Anglikanska crkva vratila u potpunosti pod okrilje Vatikana.

Katolicizam je još uvijek najmasovnija religija i prije povratka Anglikanske crkve bilo je 19% katolika na svijetu.
Sad je taj postotak znatno povećan.

Pošto se ova tema pretvorila u napucavanje katolika od dijela forumaša, jer je sva priča o Thompsonu i papi bila očito jako dobar marketinški trik, da onda i ja kažem koju na temu katolicizma.

Prijatelju, tvoj post sam uzeo da se nadovežem u nabrajanju, a ne jer mislim da i ti napucavaš katolike.
Ti si pokazao da si realan čovjek.

Naime osim spomenutih naroda, postoje još nekoliko vrlo brojnih koji su gotovo 100% katolici.
To su Portugalci i Poljaci.

A nije za odmet spomenuti i da se ovih dana Anglikanska crkva vratila u potpunosti pod okrilje Vatikana.

Katolicizam je još uvijek najmasovnija religija i prije povratka Anglikanske crkve bilo je 19% katolika na svijetu.
Sad je taj postotak znatno povećan.

Ne napucavam katolike Ljubo druze,samo su ovde oni tema.Rekao sam na ovoj temi u nekom ranijem postu i za SPC sta mislim.
Ne znam za te postotke ali cenim da uticaj crkve (generalno religije)u svetu opada i da ce na kraju on biti zanemarljiv.
A mislis da ima vise katolika nego protestanata?Ne bih se kladio....

Ne napucavam katolike Ljubo druze,samo su ovde oni tema.Rekao sam na ovoj temi u nekom ranijem postu i za SPC sta mislim.
Ne znam za te postotke ali cenim da uticaj crkve (generalno religije)u svetu opada i da ce na kraju on biti zanemarljiv.
A mislis da ima vise katolika nego protestanata?Ne bih se kladio....

Znam da ne napucavaš. To sam i rekao. ;)

Broj muslimana u svijetu (19,2 posto) odnedavno je prerastao broj katolika, kojih je 17,4 posto, pokazuju podaci iz Vatikanskog godišnjaka za 2008., objavljeni u nedjeljnom izdanju lista Osservatore Romano.

-Prvi put u historiji mi vise nismo naj veci na svijetu.Sada su to muslimani,kaze Vittorio Formenti koji stoji iza izvjesca u Vatikanskom godišnjaku.

S tim da treba napomenuti da su podaci za sve muslimane, mada i oni imaju svoje "pravce" kao i kršćani.

Dakle, pojedinačno, katolici su još uvijek najbrojniji, naročito sad povratkom anglikanaca u katolike.

Znam da ne napucavaš. To sam i rekao. ;)

S tim da treba napomenuti da su podaci za sve muslimane, mada i oni imaju svoje "pravce" kao i kršćani.

Dakle, pojedinačno, katolici su još uvijek najbrojniji, naročito sad povratkom anglikanaca u katolike.

Prosecna doba katolika je 42 godine-dok je kod muslimana 20 godina.
2008 godine Muhamed je najcesce ime za decake rodjene u Londonu-Briselu-Amsterdamu i Oslu.
Katolici u Evropi izumiru-Evropa se ubrzano islamizira..
Manje od 15 miliona Anklikanaca-nije to veliki broj u odnosu na milijardu katolika..

http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_England

Poslednja izmena:
Da li je papa neobavijesten,ili se istorija samo ponavlja,ali je cinjenica da vrana vrani oci ne kopa.Kako onda ovo objasniti?O Thompsonu je suvisno govoriti-znamo svi ko je on,a cak je i sinu dao ime Ante(Pavelic).Sa cime je ovaj degenerik zasluzio posjetu kod pape,s obzirom da je procedura stroga,sto se tice posjete kod pape i sto ne moze svako kod njega ,kako mu se prohtije?
A sa druge strane,gledam Srbe( Srbijance),kako objecucke primaju kreature iz Hrvatske ,pa bilo da je u pitanju pozoriste,gluma,pjevaci itd.bitno je da "sinovi tisucljetne kulture" zaradjuju pare po Srbiji.Srbin,je lud,Srbin je proklet-jednom ga ubijes,on hoce opet(sto pametno rece Bora Corba).

http://www.vecernji.hr/lifestyle/thompson-obitelji-vatikanu-posjetu-papi-benediktu-xvi-clanak-49162

Bora Čorba je teška šabanija, a Thompson je mnogo bolji muzičar i ništa manja šabanija od pomenutog Bore Čorbe.

Ne čitam bablje priče i ne vjerujem u kristalne kugle. :lol:

Treba se boriti za spas Hriscanske Evrope.
Thompson-Mesic-Tadic kod Pape-nesto se kuva u Vatikanu.
Ocekuje se odluka da Vatikan zabrani dolazak vernika u Medjugorje.

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/79090/Default.aspx

2 miliona posetilaca-ogroman je to prihod..
Kinezi prave suvenire i zaradjuju-organizirajte se bolje Ljubo-da uzmete novce Zapadnjacima..

Treba se boriti za spas Hriscanske Evrope.
Thompson-Mesic-Tadic kod Pape-nesto se kuva u Vatikanu.
Ocekuje se odluka da Vatikan zabrani dolazak vernika u Medjugorje.

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/79090/Default.aspx

2 miliona posetilaca-ogroman je to prihod..
Kinezi prave suvenire i zaradjuju-organizirajte se bolje Ljubo-da uzmete novce Zapadnjacima..

:hahaha::hahaha:

Ajde malo stišaj strasti, ispadaš jaaaako neozbiljan.

Ko može zabraniti vjernicima da hodočaste?
A i nisi u toku.
Očekuje se priznanje svetišta u Međugorju i svrstavanje u red onima u Lurdu i Fatimi.

Ajd ljudi moji ko da ratzi zna ko i sta je thompson. Neki hrvatski kardinal je sigurno uspeo dovesti tu ustasku gamad u Vatikan.

Papa treba da dodje sto pre u srbiju. Ide u grcku i rusiju a u srbiju mi kao narod ne dajemo.

Pa ljudi moji poseta pape je ponos za srbiju i srbe.

Papa bi pokazao da smo vazni, a ustvari nismo. Vazno je ruski i carigradski patriarh za katolicku crkvu. Ako papa hoce u srbiju da dodje nek dodje slobodno.

Није понос посета зликовца који се није извинуо Србима за геноцид који је ватикан са усташама спровео.

Tompson, kome je zbog ustaške
ikonografije i ustaških pesama
na koncertima zabranjen ulazak
u zemlje EU, posetio je juče
papu.
neki od njegovih tekstova/prevedeni su i na nemacki da bi i papa uzivao u njima: "Јасеновац и Градишка
Стара, то је кућа Максових
месара. /Кроз Имотски камиони
журе, возе црнце Францетића
Јуре. /У Чапљини, клаоница
била, пуно Срба Неретва
носила. /Ој Неретво теци низа
страну, носи Србе плавоме
Јадрану"(!) +++ papa je iste nedelje primio i sarajliju borisa tadica
610x.jpg
ustase pod patronatom pape
images

Back