Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
Dobri stari Thief serijal,nadam se da ce izaci 4 deo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze to na xp-u ? jel dobra grafika ?
pa prica je zavrshena......necu sada da komentarisem...da ne bi drugima kvario igru !@El Muerte kako znas da nece?Mozda ga izbace
trojka je u principu third person u kojoj po potrebi moze da se udje u first person....."sunjalacki" FPS
trojka je u principu third person u kojoj po potrebi moze da se udje u first person.....
Pre bih rekao da je obrnuto
Prvo lice....koje moze da se prebaci u trece radi boljeg sagledavanja situacije.......iza coska itd....ali je inace u borbi trece lice potpuno beskorisno!
Mozda naprave 4 deo.Mozda bude novi glavni junak ona devojcica(koja bi postala devojka),El Muerte to je ono na kraju secas se?
Admin BRISI OVAJ POSLEDNJI POST !!!! LJUDI CE DA ODLEPE!
pa cilj thiefa nije borba nego izbjegavanje iste. A to se lakse radi iz treceg lica... Ne znam za tebe al ja sam vcinu igre proveo u 3. licu... I nije mi lose islo dok je islo...Pre bih rekao da je obrnuto
Prvo lice....koje moze da se prebaci u trece radi boljeg sagledavanja situacije.......iza coska itd....ali je inace u borbi trece lice potpuno beskorisno!
Ja hocu da je igram na high detaljima...ali nemam tako dobar komp...a pare cuvam za druge stvari...komp ce biti osvezen za rodjendanZar vecina nije igrala thief?
![]()
Mogu i prvi i drugi na xp. Imam ih ja negdje medju diskovima i znam da sam ih nedavno instalirao i probao i rade, ali kao sto happy feet kaze, nije to za meneTreci deo moze. Cak stavise. U doba kad se pojavio (pre neke dve godine) bio je jedna zesce zahtevna igra. Grafika je izuzetno dobra, atnosfera je fantasticna