Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Je li neko počeo da gleda? Ja uzeo danas pogledao 2 epizoda. Izgleda obećavajuće. Svašta nešto se saznaje o Geraltu, malo o istoriji njihovog sveta i naznaka šta će se desiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću do večeras odgledati celu sezonu.Danas krecem da gledam.Nadam se da je nastavak prethodne sezone dobar
Zato se zove adaptacija. Nikada nije idealno po knjigama. Da je po knjizi, ne bi video crnkinju umesto belkinje kao u knjizi.planiram ovih dana da gledam...nadam se samo da nisu mnogo odstupili od likova kakvi su u knjigama jer mi se u prvoj sezoni malo činilo da su počeli da odstupaju.
pa nije to problem,igrice su imale skroz levu radnju koja je imala jako malo veze sa radnjom knjiga,ali sve jedno,urađene su bile tako da je moglo da se prepozna da je to taj svet i da su to ti likovi opisani u knjigama(ne mislim fizički)...U prvoj sezoni nije bio problem crna glumica koja igra likušu koja je u knjizi opsana kao bela,bio je problem da se neki likovi ponašaju čudno kao da je omašena suština toga ko su oni u knjigama...Zato se zove adaptacija. Nikada nije idealno po knjigama. Da je po knjizi, ne bi video crnkinju umesto belkinje kao u knjizi.
Prva je ipak bila namenjena da vidimo razvoj likova, najviše Jenifer i da pratimo priču o Ciri.Meni ostale jos dve epizode.Ocekivala sam više od druge sezone ali realno prva je bolja
Je li neko počeo da gleda? Ja uzeo danas pogledao 2 epizoda. Izgleda obećavajuće. Svašta nešto se saznaje o Geraltu, malo o istoriji njihovog sveta i naznaka šta će se desiti.
Hvala Netflix na ničemu.
Pogledajte prilog 1070923