goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Smithsi rulaju:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hey, mozda smo se videli,ako si bila naravno, (! ), mada sam ja visio na dark waveu! Neshto nisam primetio da su pushtali smithse, mozda su spojili taj alternative guitarr i taj indie....*drunken_butterfly*:dodjite u akademiju svakog petka ima indie-go (i pushtaju se naravno i smithsi).... a ima i vecheras indie night, sviraju i neka dva benda...
www.indie-go.com
hmmmmmmmm, pa ne, nisam bila za NG u akademijigoxy:Hey, mozda smo se videli (! ), mada sam ja visio na dark waveu!
a izgleda i MORRISSEY.... (necu da vristim, necu da vristim, nije sigurno, nije sigurno
First Of The Gang To Die / Still Ill / You Have Killed Me / The Youngest Was The Most Loved / Let Me Kiss You / My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye / Girlfriend In A Coma / In The Future When All's Well / To Me You Are A Work Of Art / A Song From Under The Floor Boards / I Just Want To See The Boy Happy / How Soon Is Now? / Irish Blood, English Heart / At Last I Am Born / I Will See You In Far-off Places / Life Is A Pigsty // Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
Izgleda da jesi jedina tako nessto primetilaMeseceva_kci:Hm, jesam li ja jedina ili je josh neko primjetio Morrissey-ev pomalo negativan odnos prema publici na EXIT-u :| ...?
Hehe kasnimMeseceva_kci:Hm, jesam li ja jedina ili je josh neko primjetio Morrissey-ev pomalo negativan odnos prema publici na EXIT-u :| ...?
zare coldplay:i know it's over je meni pesma