The Sims™ 3

Mogu da se vencavaju homoseksualci, probala sam:rumenko:

Kakva zabluda.Ja mislila da ne mogu.Tj. mislila sam da je u tim slucajevima jedina opcija "propose-move in".Skinula sam igricu sa interneta, mislim na The Sims 3, al' bolje da ne pokusavam da je instsaliram na mom kompjuteru jer mu je konfuguracija, blago receno, jadna.

Poslednja izmena:
Ja kupih nov komp, i najzad zaigrah ovu igru...

BTW koja je šifra za novac u Sims 3? I da li se i u njoj prostor za kucanje šifara dobija na isti način kao u prva dva (SHIFT+CTRL+C)?

Saznah odgovore na svoja pitanja: nisu se potrudili da ubace nove kodove u Sims 3, pa se tako i u Sims 3, kao i u dvojci, kuca "kaching" za 1000, odnosno "motherlode" za 50000.

Moram da priznam da igra ima svojih draži, da su zvuk i grafika sjajni, i da se razlikuje od prethodnika po nekim stvarima... Ostaje mi da vidim hoće li da me zaokupira kao što me je zaokupirala dvojka...

Ima par kodova koji rade u obe igre; pored ovih za pare, ima još nekoliko preuzetih iz dvojke: moveObjects [on or off], slowMotionViz: [0-8], fadeObjects [on or off]...

Ima i jedna interesantna šifra. "jokePlease". Kad je otkucate, ispisaće vam neki štos. Zanimljivo. :)

Ja sam poskidala gomilu stvari sa neta, automobile, kuce, garderobu i 90% toga nema u igrici iako sam kao pratila uputstva za ubacivanje i instalaciju-ima li iko pojma o cemu se radi? A bas su super automobili :(

Back