The secret ... šta mislite?

Zakoni hermetizma astralne indukcije ili psihickog kreiranja primenjen u komercijalne svrhe. Korisno kao putokaz, ali rezultati u praksi pokazuju daleko slabije rezultate od onih predstavljenih u filmu. Ima danas puno toga, NLP i slicno.

Poslednja izmena:
Samo?
Nema istine? :think:
Ostavi komercijalu. :lol:

Lepo je to i bajno, medjutim nije bas tako kako je predstavljeno. Praktikujuci ovo cesto se stvara kontraefekat jer nesvesno drugacije obradjuje informaciju koju stvara svesni deo. Efektivno je ukoliko ego udje u prosireno stanje svesti (ugao na slici 1 ) i u tom stanju se bavi kreiranjem stvari, dogadjaja ili osobinama koje ga zanimaju. U stanju svakodnevne svesti rezultati se ne pokazuju.

Lagrange5.JPG

Ovo se moze shvatiti preko krivulje gde je je donja kriva nesvesno, gornja svesno, crta ih razgranicava a tacke predstavljaju stanje medjusna. Izmedju nesvesnog i svesnog postoji povratna sprega i moze se delovati ali vizualizacijom kako je predstavljeno u filmu stvara se kontraefekat jer nesvesno je druga vrsta svesti, drugacije obradjuje informacije svesnog i povratni efekat bice drugaciji od onih slika koje zamisljamo i vizualiziramo na javi

Naisao sam ranije na jedan sajt koji ovo obradjuje do tancina ukoliko ga uspem naci postavicu.

Moram da dodam svoje licno iskustvo kao prilog na ovu temu.

Kada sa zavrsio sesti razred, u jednom periodu raspusta sam se dosadjivao kod kuce, i poceo sam svakodnevno da mastam o tome kao sam ja najpopularniji decko u skoli. Zamisljao sam sebe vizuelno kako igram kosarku sa drugarima na skolskom terenu i da sam ja najbolji igrac, i da me devojke gledaju sa divljenjem itd. Te moje mastarije su trajale nekoliko nedelja i prestao sam sa time neposredno pre nego sto sam krenuo u sedmi razred. Medjutim, kada sam krenuo u sedmi razred, bukvalno u prvih mesec dana, dve devojke na koje uopste nisam obracao paznju su se napalile na mene i pitale me otvoreno da li zelim da se ''smuvam'' sa njima. :per: Medjutim, najveci problem u ovoj prici je to da te dve devojke nisu moj tip zene, odnosno njih dve su izrazite crnke (crna kosa i oci, dosta taman ten koze) dok sam ja bas bio napaljen na plavuse; dakle, dobio sam upravo suprotno od onog sta sam zeleo. :confused:

Moram da dodam svoje licno iskustvo kao prilog na ovu temu.

Kada sa zavrsio sesti razred, u jednom periodu raspusta sam se dosadjivao kod kuce, i poceo sam svakodnevno da mastam o tome kao sam ja najpopularniji decko u skoli. Zamisljao sam sebe vizuelno kako igram kosarku sa drugarima na skolskom terenu i da sam ja najbolji igrac, i da me devojke gledaju sa divljenjem itd. Te moje mastarije su trajale nekoliko nedelja i prestao sam sa time neposredno pre nego sto sam krenuo u sedmi razred. Medjutim, kada sam krenuo u sedmi razred, bukvalno u prvih mesec dana, dve devojke na koje uopste nisam obracao paznju su se napalile na mene i pitale me otvoreno da li zelim da se ''smuvam'' sa njima. :per: Medjutim, najveci problem u ovoj prici je to da te dve devojke nisu moj tip zene, odnosno njih dve su izrazite crnke (crna kosa i oci, dosta taman ten koze) dok sam ja bas bio napaljen na plavuse; dakle, dobio sam upravo suprotno od onog sta sam zeleo. :confused:

To sa te dve devojke je cista slucajnost, jer nisu tvoj tip / takve nisi zamisljao. :lol:
A sta je bilo sa kosarkom?

A prema ovome univerzuma / energije ima za sve dovoljno,bas iz razloga sto postojimo i sami smo deo iste.

OK - moje shvatanje: hocu da mastam da radim neki posao od koga ce imati koristi i moje kolege na poslu, i moj gazda, i drzava kojoj placamo porez, i nase musterije ali i ja koji cu biti tim radom sve bogatiji i bogatiji.

Necu da mastam da sam pronasao negde neki kofer sa 100 hiljada evra koji je neko izgubio, ili da sam zaradio spekusiluci na berzi...

OK - moje shvatanje: hocu da mastam da radim neki posao od koga ce imati koristi i moje kolege na poslu, i moj gazda, i drzava kojoj placamo porez, i nase musterije ali i ja koji cu biti tim radom sve bogatiji i bogatiji.

Necu da mastam da sam pronasao negde neki kofer sa 100 hiljada evra koji je neko izgubio, ili da sam zaradio spekusiluci na berzi...

Sam biras svoj put, valjda.
Ovako ili onako. :)

Back