Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.327 27.07.2022. u 20:57 - The master of the prazan frižider #26 Red: Ja razne neke torte, ali po pravim receptima. Ne znam kako teku pripreme... Kolega @Sizif , imamo li neke recepte? Kliknite za proširenje... prazan inbox so far
Red: Ja razne neke torte, ali po pravim receptima. Ne znam kako teku pripreme... Kolega @Sizif , imamo li neke recepte? Kliknite za proširenje... prazan inbox so far
Trust no one U prolazu Poruka 23.681 31.07.2022. u 09:31 - The master of the prazan frižider #27 Sizif: prazan inbox so far Kliknite za proširenje... Reklamiraj takmicenje po kafanama.... Moljac, Sigurna tema, na muskarcima, kod zena (da ne kazem na zenama)...
Sizif: prazan inbox so far Kliknite za proširenje... Reklamiraj takmicenje po kafanama.... Moljac, Sigurna tema, na muskarcima, kod zena (da ne kazem na zenama)...
Trust no one U prolazu Poruka 23.681 31.07.2022. u 09:33 - The master of the prazan frižider #28 Sizif: (što bi rekli naši stari "to sam našo' u frižideru i mrzelo me da idem do prodavnice") Kliknite za proširenje... Ono sta svi imamo u frizideru- prah od roga severnog jelena, testis jednoroga i semena bosiljka sa Aljaske.
Sizif: (što bi rekli naši stari "to sam našo' u frižideru i mrzelo me da idem do prodavnice") Kliknite za proširenje... Ono sta svi imamo u frizideru- prah od roga severnog jelena, testis jednoroga i semena bosiljka sa Aljaske.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.327 31.07.2022. u 17:50 - The master of the prazan frižider #29 Trust no one: Ono sta svi imamo u frizideru- prah od roga severnog jelena, testis jednoroga i semena bosiljka sa Aljaske. Kliknite za proširenje... ja nemam taj bosiljak recimo
Trust no one: Ono sta svi imamo u frizideru- prah od roga severnog jelena, testis jednoroga i semena bosiljka sa Aljaske. Kliknite za proširenje... ja nemam taj bosiljak recimo
mario80 Stara legenda Poruka 80.845 31.07.2022. u 18:00 - The master of the prazan frižider #30 Zasadi brate ja imam u saksiji a jednoroga držim u garaži.
Trust no one U prolazu Poruka 23.681 01.08.2022. u 01:29 - The master of the prazan frižider #31 Sizif: ja nemam taj bosiljak recimo Kliknite za proširenje... To sam citao kao parodiju na one foodblogere, koji navode -nesto sto svi imamo u kuhinji- a 90% ljudi i ne zna ni sta je ni gde ima da se kupi... Dobar je ovaj spisak, ako na stranu stavimo tofu
Sizif: ja nemam taj bosiljak recimo Kliknite za proširenje... To sam citao kao parodiju na one foodblogere, koji navode -nesto sto svi imamo u kuhinji- a 90% ljudi i ne zna ni sta je ni gde ima da se kupi... Dobar je ovaj spisak, ako na stranu stavimo tofu