Oni su mi jedni od omiljenih bendova, ali ih nema vise nazalost... Sta sve nisu radili u andergraund klubovima i van scene......Apach:Kako da nismo cculi za KLF! "Justified & Ancient" i "America What Time Is Love" su mi woooooooooooooooooooooooooow!!! Bili su to veliki hitSovi s' poccetka '90. ... sve se treslo(mislim da je u jednom od spotova bila neka massinerija, neki voz)
Da to je rave, znam da sada ispada smesno (ipak je to bio pocetak), ali tada se to nazivalo rave-om (jos 1987 su poceli pod nazivom J.A.M.S. sa albumom "What The **** Is Going On?"). Ipak, moras da cujes i njihove ostale pesme sa albuma "The White Room"...Apach:Zar je to rave??? :shock:
Da si gledala njihove nastupe- shvatila bi da je to rave :wink:xpajamacax:ja koliko znam to je techno.
koji je kasnije dobio i decu pa se pojavio rave i tamo neki drugi ....
koji bre rave u 91?
i da znam za klf.
volela sam ih.
ja sam ih prvi put pustila na radiju u emisiji zvezdana prašina na radio beogradu:wink:
Upravu si, sve jedno koji je zanr- vazno je da su razvaljivali na koncertima :-)xpajamacax:da, bila sam na njihovom koncertu u frankfurtu tamo negde početkom devedesetih.
i lepo ti napisa....da se tada zvalo techno.
a onda je pustilo korenje pa se izodilo neki rave,i neki drugi tehnovi
malo sam se ozbiljnije bavila tom vrstom muzike,
a ti si svakako mnogo mlad, pa prihvataš ono što ti se danas servira:wink:
ja pričam kako je bilo na početku.i u stvari u vreme kada je ta grupa postojala.
šta sad posthumno je prebacujete gde hoćete u koji hoćete pravac?
glupo.
mislim....
!!!:Da li je neko cuo za KLF (poznati jos kao J.A.M.S. ; The Timelords; 2K....)? Prvi likovi koji su pustili rave u mainstream... Bili su zesci likovi u svoje vreme...
linabg:kakav post... c c c c
linabg:ko ti kaze da se nerviram.. samo se cudim..
al dobro.. i naravno da ti necu poslati slicicu..![]()
Da li je neko cuo za KLF ... Bili su zesci likovi u svoje vreme...