Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.679
Je li to neka velika šala...ili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji su gledali film, molim da me prosvetle: šta je doc hteo?
Постоји мотив.
Човек је читав живот раздвајао сијамске близанце. То му је специјалност као хирурга. У оном моменту када је почео да развија лудило у себи, почео је да развија идеју о спајању више бића у један организам у којем ће свако бити свестан себе, а немоћан да се одвоји. Неки вид супротности свему што је до тада у животу радио. Прво му се то јавило као идеја, болесна идеја над којом се згрозио као и већина нас када је први пут прочитала опис филма. А затим је почео да развија перверзну садистичку страст према томе. Развијао је концепт као идеју, затим се осмелио па експериментисао са псима, а на крају су му шака пали живи људи.
Комбинација хирургије и садизма равног ономе у 100 дана Содоме. Довољан мотив за хируршко мучење људи. А опседнутост сијамским близанцима и њиховим раздвајањем, мотив за стварање људске стоноге.
Нешто најболесније што сам можда у целом животу видео на филму.
Ne mogu da gledam taj film
Ajde nek neko kaze kakav je.![]()
Ovo je toliko bolesno da ne znam sta da kazem. Svaki komentar je suvisan. A sto je najgore, svet je pun ljudi koji vole ovo da gledaju. Zbog toga se i snimaju ovakvi "filmovi"! Zboh njih se i desavaju svakakve grozote u svetu. Uzasno.
Јако интересантна и оригинална идеја која је лоше реализована. Други део много боље урађен. Трећи ми је у плану.
Ја то шврљам по форуму и постујем по свим темама који су ми занимљиви. А има их доста.Ti baš rešio sav grindhouse iz leta gospodnjeg 2010. da revidiraš.![]()