The First "Forum All Time Hit" KRSTARICA EXCLUSIVE Championship!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMAMO POBEDNIKA ! THE CHAMPION IS:

BILL WITHERS - "AIN'T NO SUNSHINE"

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Pobednicka pesma:

Fenomenalna pesma sjajnog Billa Withersa, "Ain't No Sunshine", odnosi pobedu na Prvom Krstaricinom Muzickom Turniru! Od cak 528 pesama dobili smo jednu! Onu pobednicku! Nadam se da ste zadovoljni. :)

Poredak glasova u grand finalu ide ovako:

1. Bill Withers - "Ain't No Sunshine" 8

------------------------------------------------------

2. Queen - "Show Must Go On" 7
3. Eagles - "Hotel California" 1

Kao sto vidite, bilo je prilicno nepredvidivo do samog kraja, jedan glas je presudio. :)

************************************************** ************************************************** *******

Dragi glasaci ovog turnira,

bilo mi je neopisivo zadovoljstvo da budem organizator necega ovako velikog i uzbudljivog, ali i za sve nas pomalo poucnog. Zbilja, naucio sam uz ovaj turnir mnogo pesama za koje ranije nisam znao i na tome sam zahvalan. Mozda turnir nije isao u nekom muzickom pravcu koji meni licno odogovara ali sam uzivao u svakom momentu istog. Bilo je izazovno, svakako ne lako, i cesto sam morao da zestoko izvagam pre nego sto odlucim ko ide sa kim u paru, ili ko ide u koju rundu. Kvalitet pesama je prosto bio takav. Svi ste doprineli ovom tunriru na neizmerno darezljiv nacin, svojim predlozima, na pocetku sa sjajnim pesmama, kasnije i sa tehnickim pitanjima. Zajedno smo ovo posle vise od sedam meseci izneli do kraja. :) Sada ponosno mogu da kazem da je turnir zatvoren i da se jedna prelepa prica zaokruzila.
Ipak, necemo biti melanholicni. Kako ekskluzivno saznajem, turnir domace muzike o kome smo vec pricali, pocinje vec sutra, ovog puta u organizaciji nasih dragih kolega Neozbiljnog pesimiste, Svetovida i Arnolda Layna. Ne znam za vas ali ja jedva cekam da to pocne, vec imam toliko pesama da predlozim. Nadam se da ce se druzenje svih nas nastaviti tamo i da je ovo samo kraj prvog dela. :) Pozivam vas sve da na tom turniru ucestvujete, a znam da hocete. :)
Jos jednom, hvala na divnom periodu i svemu sto ste doprineli. Mnogo vremena smo glasali i konacno smo izglasali. Pobednik je tu, pred vama, i nadam se da smo dobro odlucili. :) Do novog druzenja, sve najbolje.

Srdacno vas,

Boris SC.

Nr4sB.gif

Sve čestitke organizatoru na sjajnom turniru, uloženom trudu, vremenu i objektivnosti... :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back