The First "Best Movie" KRSTARICA EXCLUSIVE Championship!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je tesno do samog kraja kako i prilici jednom finalu turnira ovih razmera. :)
Ovako tesan rezultata uvek sa sobom nosi one koji su zadovoljni pobednikom i one koji to nisu, ali mislim da cemo se svi sloziti da je turnir dobio zasluzenog pobednika i jednog od najrealnijih...!
Kao organizator turnira zelim svima da se duboko zahvalim na ucescu i divnom doprinosu kojim ste ga uvelicali i ucinili ovako uspesnim...:) Ne bih ulazio u fraze i patetiku, ali samo zelim da ovim pisanjem zavrsim predivnu pricu koju smo zajedno pravili tokom ovih osam meseci...Iskreno se nadam da sam bio dobar u ovome i da sam zadovoljio vasa ocekivanja...Cinjenica je da je turnir propracen bucno i da trzavica i svadja nije falilo...Ipak, pamticu ga po najboljem, po odlicnoj zabavi koju smo imali ali i po tome sto je svako od nas sigurno nesto i naucio...Kako o filmovima tako i uopsteno...Konkretno, moj posao ovde nije uvek bio lak, i u ovim trenucima osecam i neko olaksanje sto cu se konacno "odmoriti" ali isto tako mi je i zao sto se nesto ovako divno zavrsava. :) Ovakve stvari su odlicne za upoznavanje kvalitetnih ljudi poput vas i eventualno odrzavanje kontakta, ako ne uzivo makar preko foruma. Trajalo bi do sutra kad bih napisao zbog cega mi sve ovaj turnir znaci...Zato cu vam se samo jos jednom od sveg srca zahvaliti sto je ovaj turnir uspeo i sto smo na upecatljivih 155 strana ostavili nesto...:) Vi ste "glavni i odgovorni" za ovaj uspeh turnira i to cu uvek govoriti. :)

Eto, prosto ne verujem da pisem poruku u kojoj celu stvar privodim kraju...Voleo bih da cujem i vasa misljenja povodom turnira, pobednika, atmosfere, ma svega. :) Zato cu zamoliti moderatore da temu ostave zivom jos par dana kako bi se utisci i komentari slegli. :)

Sve najbolje dragi moji, hvala na predivnih osam meseci! :) From Boris with love! :heart:

Borise, cini mi se da je nereseno 11-11
Proveri jos jednom, imas glasaca 2 min. pre ponoci !

Cenjeni glasac je prvi put na turniru i to glasa bukvalno u minut do dvanaest i to kada je jasno da je tesan rezultat...Sara Konor je mozda plavusa ali ja nisam :) S obzirom da je finale u pitanju ne mogu bas sve da dozvolim, narocito kad je ocigledno...
Vi se izgleda vodite motoom - ceo turnir je prosao sa intrigama pa hajde da ih imamo jos malo :D

Cenjeni glasac je prvi put na turniru i to glasa bukvalno u minut do dvanaest i to kada je jasno da je tesan rezultat...Sara Konor je mozda plavusa ali ja nisam :) S obzirom da je finale u pitanju ne mogu bas sve da dozvolim, narocito kad je ocigledno...
Vi se izgleda vodite motoom - ceo turnir je prosao sa intrigama pa hajde da ih imamo jos malo :D

Ne znam,nisam ni gledala koji glasac je u pitanju.

A budi pošten ili jeben ,ne možeš treće.

Osam meseci, a rezultat isti kao i kod većine turnira.

Da citiram
CIA Superior: What'd we learn Palmer?
CIA Officer: I don't know sir.
CIA Superior: I don't fu ckin' know either. I guess we learned not to do it again. I'll be fu cked if I know what we did.

Haha, u istoriji filma nikad bolje CIA nije predstavljena. :)

CIA Officer: We'll... interface with the FBI on this dead body.
CIA Superior: No, no. God no. Burn the body. Get rid of it.
CIA Officer: OK.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back