The Elder Scrolls IV

Igram sad assassin creed i igra je mnogo bolja sto se tice grafike i nacina borbe. Elder Scrolls IV je jedino bolji sto se tice slobode u igri,u svakom slucaju moraju mnogo da poprave dosta elemenata u petici da bi igra mogla da se nosi sa ostalim igrama iz ovog ranga.

ima bagova(Skyrim),ali to ce se srediti pecevima.ima modova kolko hoces,kad im izbace i menadzer krenuce da izlaze eksponencijalno brze(sada ih,posle dve nedelje ima vec 100).Bethesda je vec kod TES3:Morrowind nasla pravi recept,sve na dalje ne moze da bude lose.ali,vec je neko pomenuo,Morrowind je bio najbolji,jos uvek mogu da ga igram,a izasao je pre 9 godina.sve igre iz serijala Elder Scrolls mogu da si igraju mesecima,na netu ima dodatnog sadrzaja koliko hoces.

Uh, dobri stari Oblivion... Izgubio sam par meseci zivota na tu igru. Malo vise. :D Dobra je realno, questovi jesu malo monotoni, ali nije lose. Narocito sa svim modovima koji mogu da poboljsaju iskustvo. Mada moram priznati da me je Skyrim prokleto zakovao za xbox. Jedva da pravim pauze da odem na posao i vidim malo sta se desava u svetu. Ali ipak je Morrowind nesto najbolje u gaming industriji ikada. :)

Imas ih na netu, sve zavisi kakav mod trazis... Imas neke koji ti menjaju izgled oruzja i armora, imas neke koji ti dodaju questove, imas neke koji ti samo ubacuju rrazne dungeon-e nove da istrazujes i tako to. To je vec ono, kad predjes celu igru i side questove, pa ne znas vise sta ces. :D Preporucujem ti da skines NPC scaling patch, tako da kad se ti izlevelujes dosta, svi ostali ce ostati na nekom 18om ili 25om nivou, sve zavisi kakvi su monsteri u pitanju, da li su banditi, ili goblini, ili minotauri. Uglavnom, krace receno, sprecava ih da se leveluju sa tobom i olaksavaju igru dosta. Koja je poenta levelovanja ako ce svi i dalje biti teski do zla Boga.? :D

Ja trenutno čekam Skyrim online, tj. Elder Scroll's online.

Ali i Elder Scroll 4 i Skyrim su veoma dobre igre, pogotovo Skyrim u kojoj su dizajneri zaista uspeli da postignu da možeš da dodješ na koje god mesto hoćeš u svetu, osim par izuzetaka.

Back