The books of knjige

• Začetnik teme Začetnik teme intra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako su ti dobri kao bend :confused: ...kad,koliko ja ukapirah,imaju samo jedan album ...istina dobar ;-) ...a i cuh za neku pjesmu za drogu-ocu reci protiv droge....mada,ne znam kakva je...nidje je ne pustahu :?: ...

mislim da su oni ipak veliki majstori komedije...koliko mogadoh cut sa ovog adishevog sto me nauci da slusam :idea: .....vjecno zahvalan....
pozdrav...

Evo mene na temi.Booksovci pa to su ti legende,njih troicu licno poznajem sa Zonjom sa isao i u skolu :hahaha::hahaha::hahaha: uvek je bio lik
inace imaju i svoj album nisam siguran ali mislim da su izdali dva albuma,imaju i svoju seriju na RTCG,davno se prikazivala,ma ima svasta,i skrivenih kamera sa njima,i reklama,muzike...

Poslednja izmena:
Evo mene na temi.Booksovci pa to su ti legende,njih troicu licno poznajem sa Zonjom sa isao i u skolu :hahaha::hahaha::hahaha: uvek je bio lik
inace imaju i svoj album nisam siguran ali mislim da su izdali dva albuma,imaju i svoju seriju na RTCG,davno se prikazivala,ma ima svasta,i skrivenih kamera sa njima,i reklama,muzike...

zonjo je ucio sa tobom...? ozbiljno?:lol:
skoro dok sam bila u autu, na radiju je isla neka emisija u koju uzivo ukljucuju poznate licnosti i ukljucili zonja... a umirala sam od smijeha.... al' kad je rekao: evo me sjedim s nekim pi*kama tu... a uzivo ide... pa to su likovi....

Back