The Big Bang Theory - B92

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako može da vas nervira Lenard, Lenard je faca :lol: Mada je Šeldon ipak najjači lik u seriji.. Mene smara što je trend da svaka serija ima Indijca i Jevreja :roll: Hauard je još i ispao smešan jer je sav patuljast i ko dečak, ali Raž je dosadaaaaaan

kaley-cuoco-legs-b3d22.jpg

Ma vraga bi to bila ista serija da nema plavuse ...

Nisam reko da me nervira, samo je fakat najmanje smešan. :lol:
Meni je Raj baš simpatičan. :mrgreen: A Howard je provajder facepalm momenata. :dash: :mrgreen:

A Penny. :per: *knock knock knock* Penny *knock knock knock* Penny *knock knock knock* Penny... is fuckin hot. :per:

Svrha lika kao sto je Lenard je da "razigrava" lika kao sto je Seldon, slicno je i sa Peni. Mislim ne moze nikad da dodje do izrazaja kolko je ovaj stvarno blesav ako ga ne stavis pored nekog iole normalnog. :zblesav:
Woloviz je smesan sam po sebi.
Raj takodje. On mi je cak mozda drugi omiljeni lik u seriji.
Jedna od omiljenih scena. z:lol:
Ali Seldon u pozadini s basom z:D

Poslednja izmena:
@*moonlight*

:confused:

Ako se Cole nije naljutio, čak mi je dao reputaciju, zbog čega se onda mešaš?
Rekao sam da ne razmišlja zato što mu to piše kao trenutna aktivnost.
Nisam hteo da budem uvredljiv, to je bila šala, kao i prvi deo gde je napravio lapsus...

Cenzura je ******.

@*moonlight*

:confused:

Ako se Cole nije naljutio, čak mi je dao reputaciju, zbog čega se onda mešaš?
Rekao sam da ne razmišlja zato što mu to piše kao trenutna aktivnost.
Nisam hteo da budem uvredljiv, to je bila šala, kao i prvi deo gde je napravio lapsus...

Cenzura je ******.

naravno da se ne ljutim :D. meni ne smeta sto se anceloti mesa to cak i nije mesanje :D

Ma nije do ljutnje, videla sam da ste se "družili", nego, nije u redu da to stoji.
Malo jeste uvredljivo, za one koji nisu pažljivo čitali i naišli na vaš drugarski kontekst.

Da se drugi ne oslobode, i ne počnu na taj način. :)

Pozdrav. :)

Čeličnom rukom vladaš... :rumenko: Ne očekuj još jedan mandat od tvog potlačenog naroda! :cry:

ja mislo da on kaze ancelotiu da se ne mesa :D. a gde ja taj tvoj post?

Ma cenzurisala moju i tvoju poruku...

On je moj mezimac, stvarno je komican. Ne znam bas za tvoju komparaciju, ali moze se reci da ima taj neki stav koji je nonsalantno ozbiljan kad ni on sam nije svestan koliko je smesan. :lol:

Pa dobro, ne baš bukvalno kao on, ali ima ponekad takve pokrete i face. :lol:

A da l' ima neka epizoda u kojoj se Seldon zaljubi? :think: Ja pratim cesto na B92, al' se desi da mi promakne. Znam za ono kad je njega jurila studentkinja.

On je aseksualan. :lol: Lenardova mama ga poljubila u usta u 3. sezoni kad se napila. :malav:

Back