TFT monitor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sokolica_M

Domaćin
Poruka
4.428
Pošto mi se ova tema nigde nije ukapala, rekoh da je ''bacim'' ovde...
Ne zaključavajte mi, molima vas, dok ne dobijem bar jednog predlog - kako da održavam - brišem ovaj monitor? :)
Pitala sam druga, on ne zna. Kaže da se i sam to pitao. Ali se ne uzbuđuje. :) A meni smeta kad ga ugasim, pa vidim otiske pristuju i slične samostvorene mrlje na njemu.

Sokolica_M:
Pošto mi se ova tema nigde nije ukapala, rekoh da je ''bacim'' ovde...
Ne zaključavajte mi, molima vas, dok ne dobijem bar jednog predlog - kako da održavam - brišem ovaj monitor? :)
Pitala sam druga, on ne zna. Kaže da se i sam to pitao. Ali se ne uzbuđuje. :) A meni smeta kad ga ugasim, pa vidim otiske pristuju i slične samostvorene mrlje na njemu.
krpom od veverice

Jao, sad još i to treba da kupujem... :) Hvala, dobri ljudi. Na kakav Harver da stavim, pa kad mi se jave sve nekakvi znalci - filozofi elektronike - a ja hoću samo da mi soba bude uredna... Bolje ovde, međ' običan svet... :D
A kakve su to krpe od veverice? :)

Sokolica_M:
A kakve su to krpe od veverice? :)
mosking.gif

...ne nego platish vevericu da ti obrishe monitor

...neko kaze da ima posebna technost

....neko kaze da moze i onaj Pronto sprej antistatik (ali ja nisam probala jer mi se chini da to ne bi bilo dobro bash deluje mi masno)

...probala technost za staklo, ne neka jaka, vec neki obichni mulj naneshena na plavu magichna viledu krpu, pa preko otisaka....i nije mu nishta bilo...za sada...a sad struchnjaci nek ti preporuche pravi metod...jer ovaj vjerovatno nije dobar
...naravno pokreti ruke z desna na lijevo , pa onda gore dole, pa u pravcu kazaljke na satu...

multi cleaner antistatik tako se zove sredstvo kojim ja čistim tft i ne nikakvom krpom nego toalet papirom ili papirnatom salvetom, mada na uputstvu piše da treba čistiti krpom koja ide sa srdstvom ali nije mi u znanju da sam dobila ikakvu krpu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back